Pyragų dienos metu surinktos lėšos – vaikų svajonėms įgyvendinti

  • Teksto dydis:

Pyragų diena – graži tradicija, kuomet įmonių ar įstaigų biurų darbuotojai vaišinasi pyragais, o už juos surinktos lėšos skiriamos labdarai.

Penktadienį šią dieną paminėjo ir Kaune įsikūrusio prekybos miestelio „Urmas“ darbuotojai, kurių paaukotos lėšos bus skirtos vaikų svajonėms įgyvendinti.

Vieno didžiausių Lietuvoje prekybos komplekso administracijos darbuotojai penktadienį rinkosi prekybos miestelyje įsikūrusiame Centriniame Kauno turguje, kur vaišinosi tinklaraščio „Maisto klubas“ autorės Ilonos Juciūtės keptais gardžiais pyragais.

Darbuotojų paaukoti pinigai bus skirti projekte VaikuSvajones.lt išsakytiems konkretiems vaikų norams įgyvendinti.

„Labai svarbu yra dalintis, kai galime tą padaryti. Ir labai svarbu, kad pagalba pasiektų būtent tuos, kuriems to labiausiai reikia. Projekte VaikuSvajones.lt matome konkrečius vaikų poreikius, kurie padėtų vaikams augti ir tobulėti, o ateityje – tapti gerais savo šalies piliečiais, kurie savo ruožtu vėlgi mokėtų dalintis tuo ką turi ir padėtų augti bei tobulėti kitiems.

Taip mes galime prisidėti kurdami geresnę visuomenę mūsų šalyje dabar ir ateityje“, - sako prekybos miestelio „Urmas“ marketingo vadovas Jonas Plenta.

Prekybos miestelis „Urmas“ nuolat prisideda prie įvairių socialinės atsakomybės iniciatyvų, o Pyragų diena yra viena iš jų, tradiciškai pažymima miestelio darbuotojų kasmet.


Šiame straipsnyje: Pyragų dienaurmasJonas Plenta

NAUJAUSI KOMENTARAI

MEILĖ

MEILĖ portretas
LAUKSIM NUOTRAUKU,KAM ISPILDYTA SVAJONE,,,,

Pagalba laiku

Pagalba laiku portretas
Aha, kaip tik laiku ženkli pagalba pasiekė ir mūsų likimo nuskriaustas politines partijas. Tauta per valstybines dotacijas tiems vargšams sukrapštė 2,7 mln. € jų konkrečių svajonių išsipildymui
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių