Prasidėjo festivalio „Kaunas Jazz“ koncertų maratonas

  • Teksto dydis:

Festivalio „Kaunas Jazz“ koncertų maratonas prasidėjo trečiadienį talentingojo Tamiro Grinbergo koncertu. Dar pernai kauniečių simpatijas puikiais pasirodymais ir nuoširdžiu bendravimu pavergęs izraelietis šį kartą taip pat nenuvylė savo gerbėjų.

Kaune, prekybos miestelio „Urmas“ teritorijoje, vykusio koncerto metu atlikėjas pratęsė šiltą bendravimą su Kauno publika, o ši negailėjo nuoširdžių ovacijų. Vieni pasirodymą stebėjo erdvėje prie scenos, kiti – patogiai įsitaisę greta esančiose lauko kavinėse. Kai kurie koncertą stebėjo išties išskirtinėje vietoje – senovinio angliško autobuso atvirame antrajame aukšte.

Brandaus balso savininkas kartu su savo grupe klausytojams atliko įvairių kūrinių iš savo repertuaro: nuo svajingų, pakylėjančių iki intensyvesnių, paskatinusių prie scenos susirinkusius klausytojus smarkiau pajudėti. Kai kurios T. Grinbergo dainos turėjo ryškių pop stiliaus ir netgi hiphopo elementų.

Po maždaug dvi valandas trukusio koncerto T. Grinbergo publika taip lengvai nepaleido nuo scenos ir šis vėl sugrįžo.

Pats dainininkas ir muzikantas savo kūrybą vadina džiazo, soulo, funko bei elektroninės muzikos kombinacija ir šiemet žada atlikti lietuviams dar negirdėtus kūrinius iš naujo savo albumo.

„Kaunas Jazz“ festivalis po truputį įsibėgės ketvirtadienį ir penktadienį, o kulminaciją pasieks savaitgalį. Šiemet koncertai vyks ne tik Kaune ir Vilniuje, bet ir kituose Lietuvos miestuose.


Šiame straipsnyje: Kaunas Jazzdžiazasmuzika

NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Neidomus...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių