Požeminėje perėjoje – vonia, viešajame transporte – naras

Nuo antradienio Vilniaus gatvės požeminėje perėjoje kauniečių ir miesto svečių žvilgsniai krypsta į neįprastą instaliaciją – žydrame fone esančią rožinę vonią, iš kurios kyšo geltonais plaukmenimis papuoštos naro kojos. Nuo trečiadienio miestiečių laukia dar viena šypseną išspausianti pramoga – viešuoju transportu važinėsis naras.

Neįprasti vaizdai yra tarptautinio interaktyvaus teatro festivalio „Nerk į teatrą“ akcentai. Festivalis kovo 12-17 d. sugrįžta į Nacionalinio Kauno dramos teatro erdves.

Viešajame transporte nusifotografuoti prie festivalio talismano naro, anot organizatorių, jau bus galima nuo trečiadienio 15 val. Planuojama, kad miestiečiams greičiausiai šypseną išspausiantis naras viešuoju transportu naudosis kelias dienas – iki kovo 10 d. Didžiausia tikimybė jį sutikti – šiomis dienomis popiet keliauti 14 ar 15 troleibusų maršrutais.

„Naras į troleibusą įlips arčiausiai Dramos teatro esančioje stotelėje. Šis teatro simbolis kels nuotaiką ir dalins lankstinukus. Jo darbas patraukti dėmesį – skatinti susidomėjimą, tad jis mielai fotografuosis“, – pasakoja Nacionalinio Kauno dramos teatro vadybininkė kultūrinei edukacijai Skaistė Jurėnė.

Miestiečiai, kurie įsiamžins su naru ar prie požeminėje perėjoje esančios instaliacijos ir kels nuotraukas į socialinio tinklo „Facebook“ paskyrą su grotažyme nerkas.2019, gali laimėti bilietus į festivalį. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

samas

samas portretas
Viskas blogai! Kučinskai, grįžk!

...

... portretas
"Viskas krabams, viskas jų gerovei"...

VYTAS

VYTAS portretas
TAS VONIOJ - TAI 'INSTALIACIJA' STUDENTIŠKO LYGIO , O NE FESTIVALIUI PRISTATYTI ...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių