Potyrių tema – vienišas vienišių minioje

  • Teksto dydis:

Tęsdama savo misiją pristatyti šiuolaikinį meną POST galerija pakvies į taktilinę garso, šviesos instaliaciją "Always An I, Newer A One" ("Visuomet aš, niekuomet vienas)".

"Susiliejant polyčiui ir klausai, kybant ant intymumo pakraščio, jaukumas ir nejaukumas keičiasi vietomis. Šis darbas tiria mūsišką intravertiškų ir ekstravertiškų patirčių dalumo supratimą, jas sujungdamas į vieną būklę. Todėl ryšį su šiuo kūriniu dalyvis kuria pats (dalyvaudamas)", – intriguoja projekto iniciatoriai.

Rymoti atsirėmus, susisupus į apsauginį sluoksnį, per ausines klausant kitos erdvės signalus. Rymoti vienumoje ir tarp daugelio kitų, stebint svetimoms akims ir tuo pat metu panirus į savo  erdvę. Klausant kasdienos garsų, atmosferos įrašų, povandeninių pojūčių, abstrakčių sintezių, subtropinių bangų pynės panirti į naujas patirtis.

Projektas – tarptautinės menininkų komandos kūrybos vaisius: kompozitoriai Anja Tietze Lahrmann, Bjørn Dam Larsen, Mai Ane Pil Siendentopp ir architektės iš Danijos Astrid Stjernholm bei Sissel Sønderskov, architektė, gamybos dizainerė – Joanna Wojciechowicz iš Lenkijos, meno vadybininkas – Matteo Cantarella iš Danijos. Tarp dalyvių – Birmingamo universiteto absolventas Tadas Stalyga.


Kas? Garso, šviesos instaliacija.

Kur? POST galerijoje.

Kada? Atidarymas liepos 20 d. 19 val. Veiks iki liepos 29 d.


Šiame straipsnyje: menaskūryba

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių