„Tele Bim-Bam“ siautulys „Žalgirio“ arenoje įtraukė ir vaikus, ir tėvelius

  • Teksto dydis:

Nesenstantis „Tele Bim-Bam“ kolektyvas kartu su prestižiniu Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru keliauja per Lietuvą. Šįvakar jų pirma stotelė buvo Kaune.

Nesenstantis „Tele Bim-Bam“ kolektyvas kartu su prestižiniu Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru (LVSO) keliauja per Lietuvą. Šįvakar jų pirma griausminga stotelė buvo Kaune.

Turo koncerte „Žalgirio“ arenoje skambėjo geriausios, per daugiau nei du dešimtmečius sukauptos „Tele Bim-Bam" dainos.

„Jau kurį laiką Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras mus, „Tele Bim-Bam“ kolektyvą, kvietė pasirodyti drauge, bet mes vis turėdavome savų darbų ir atidėliojome. Visgi galiausiai šią idėją įgyvendinome ir esame labai patenkinti rezultatu. Tai yra visiškai naujas lygis, naujas laiptelis, aukščiau iškelta kartelė. Juk savas dainas scenoje išgirsti kitaip ir jas atlikti su LVSO yra kiekvieno dainininko svajonė“, – džiaugėsi „Tele Bim-Bam“ vadovė ir siela Neringa Čereškevičienė.

Koncerto pradžioje nedrąsūs buvę mažieji atgijo jau po pirmųjų skambesnių akordų. Pamažėle klausytojai kilo nuo savo kėdžių ir, priartėję prie scenos, ėmė suktis šokio sukūryje. Įtraukti mažųjų, į linksmybes pasinėrė ir vyresnieji vaikai, o paskui juos į kraują įaugusias dainas užtraukė ir tėveliai.

Smagaus  koncerto, trukusio daugiau nei porą valandų, metu scenoje pasirodė daugiau nei 60 atlikėjų ir muzikantų. Ypatingo dėmesio sulaukė bene garsiausi „Tele Bim-Bam" kūriniai: „Mamos suknelė“, „Pupa“, „Voras“, „Baltoji varnelė“, „Naktelės žiedai“ ir kiti. Jie buvo atrinkti iš daugiau nei 80 kolektyvo repertuaro kūrinių. Dainas, greta dabartinių mažųjų atlikėjų, traukė ir pirmieji, jau studentais tapę projekto solistai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių