Pirmą kartą Kaune – romantiškas šou „Dmitry Metlitsky ir Orkestras“

  • Teksto dydis:

Unikali proga moderniu stiliumi išgirsti gyvą instrumentinę muziką šiuolaikinėje interpretacijoje, kurią atlieka geriausi Europos muzikantai – tai tikra šventė sielai ir širdžiai. Lietuvoje koncertuos tarptautinis orkestras “DM-Orchestra”.

Dmitry Metlitsky – kompozitorius, orkestro "DM-Orchestra" įkūrėjas, yra vienas iš nedaugelio šiuolaikinių kompozitorių, kurių muzika pavergia nuo pirmųjų akordų ir priverčia klausytojų širdis plakti visiškai kitokiu ritmu. Jo magiška muzika yra pilna teigiamų emocijų ir paliečia jūsų sielos gelmes – ji pavergė tūkstančių žmonių širdis visame pasaulyje.

Neįtikėtinai graži muzika kartu su galingais garso takeliais, energingomis epo ir roko kompozicijomis, atliekama virtuoziškų orkestro muzikantų, nepalieka abejingų, žavi, sukuria ypatingą atmosferą ir tikrai stebuklingai paveikia kiekvieną klausytoją, todėl šio kompozitoriaus muzika vadinama magiška.

Ši muzika negali būti palyginta su niekuo, ją galima tik išgirsti ir priimti į savo sielą visiems laikams, nes tai, kas ateina iš širdies – širdį ir pasiekia.

Orkestro programoje taip pat yra ir legendiniai hitai A.Vivaldi, J. Last, P. Mauriat, T. Albinoni, G. Caccini, Fr. Lai - “El Condor Pasa”, “Adagio Albinoni”, “A lonely shepherd”, “Ave Maria”, “Love Story”, “Storm Vivaldi”.

Lapkričio 20 d. – Visaginas / VKC „Draugystės“ koncertų salė – 18 val.

Lapkričio 21 d. – Vilnius / Vilniaus kongresų rūmai – 19 val.

Lapkričio 22 d. – Klaipėda / Kultūros centras «Žvejų rūmai» – 19 val.

Lapkričio 23 d. – Panevėžys / Panevėžio bendruomenių rūmai – 18 val.

Lapkričio 24 d. – Marijampolė / Marijampolės kultūros centras – 18 val.

Lapkričio 25 d. – Kaunas / VDU didžioji salė – 19 val.

Lapkričio 27 d. – Šiauliai / Koncertų salė "Saulė" – 18 val.

Lapkričio 28 d. – Alytus / Alytaus miesto teatras – 18 val.

Bilietai į koncertus: http://lt.dmitrymetlitsky.com

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Tokio š...do seniai nebuvau matęs. Chaltūros viršūnė! Šį komentarą rašau sėdėdamas jų koncerte. Čia nėra jokio baleto. Groja devyni nuzikantai: būgnai, gitara, sintezatorius, trys smuikai, violančelė, fleita, tipo rojalis. Pats bosas tipo kalba angliškai taip kaip kalbėtų 3 klasės mokinukas. Mėš...as ! Tiktų groti kabake, bet ne scenoje. Po velniais! ...dar už bilietą su moteriške sumokėjome po 24! eurus.

Rima

Rima portretas
Jau nusipirkau bilietus,labai laukiu

Daina

Daina portretas
Jau bilietus į šį koncertą turim
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių