„Moters pasaulyje“ – ne vien tai, kas telpa rankinėje

  • Teksto dydis:

Tik vieną kartą metuose galima sužinoti, kokio iš tikrųjų dydžio yra moters pasaulis, kasdien telpantis jos rankinėje. Ir yra vienintelė galimybė vyrams pabandyti surasti atsakymą į amžiną klausimą, ko nori moterys. Šiandien „Žalgirio“ arenoje prasidėjo 13-oji mados, stiliaus bei grožio paroda „Moters pasaulis“, kuri vyks iki lapkričio 15 dienos.

Kasmet auganti paroda muša ne po vieną, o kelis rekordus iš karto. Šiemet ji užima ne du arenos aukštus, o šurmuliuoja per tris aukštus. Rekordinis dalyvių skaičius – 350 – pristato prekes ir paslaugas (daugiau nei 10 skirtingų tematikų), iš kurių dominuojančios – mada, grožis ir sveikata. Šiemet dar daugiau parodos dalyvių savo stenduose atliks profesionalias konsultacijas, iš savo srities ekspertų galima sužinoti pačias naujausias grožio, mados ir stiliaus industrijos tendencijas, pasitarti ir išbandyti, nes grožio specialistų stenduose bus atliekamos parodomosios šukuosenos, vizažai ir pan. 

Paroda „Moters pasaulis“ kasdien bus kitokia ir savaip žavi, todėl, anot organizatorių, privalu ją pažinti visas keturias dienas. Vieną dieną – ji veržli, versli ir nepriklausoma, kitą – pasitikinti savimi ir tobula, dar kitą – jausminga, atvira ir jautri, galiausiai – atsipalaidavusi ir žaisminga.

Šiemet itin didelio susidomėjimo sulauks pirmąją parodos dieną (lapkričio 12 d.) vyksiantis moterų verslumo seminaras „Versli, veikli, veržli“, organizuojamas bendradarbiaujant su VšĮ „Versli Lietuva“. Savo verslą ir paslaugas pristatys ne viena moteris, o šiame seminare įkvėpimo galės pasisemti bet kuri parodos lankytoja. 

Norinčius pasisemti konkrečios patirties, pirmąją ir antrąją parodos dieną kvies renginys „Profesionalų diena“, kurį pristato ir organizuoja Kirpėjų ir grožio specialistų asociacija (KIGSA).

„Šiais metais renginys „Profesionalų diena“ bus išskirtinės reikšmės ir itin vertingas profesionalams. Visi seminaro lektoriai yra įvairių čempionatų laimėtojai. Seminarų ciklą pradės svečiai iš Rusijos – pasaulinėje kirpėjų rinkoje labai gerai žinoma pora ne tik kirpimo aikštelėje, bet ir gyvenime – Irina Agrba ir Jury Zhdanov. Savo parodomoje programoje svečiai pademonstruos moteriškų ilgų plaukų šukavimo technologijas bei vyriškų kirpimų tendencijas“, – sako Jolanta Mačiulienė, KIGSA prezidentė. 

Pasak jos, šiemet kaip niekada gausu bus ir profesionalų iš Lietuvos pasirodymų. 

Antrąją dieną, lapkričio 13 d., paroda taip pat pulsuos naujausių mados tendencijų ritmu – „Žalgirio“ arenos amfiteatro erdvėje vyks dizainerių kolekcijų pristatymai – „Mados ir grožio šou“. Savo kolekcijas pristatys per 20 dizainerių.

Šiemet visi „Žalgirio“ arenos amfiteatre vykstantys renginiai parodos bilietus įsigijusiems lankytojams papildomai nieko nekainuos.

Trečiąją parodos dieną, lapkričio 14 d., lankytojų lauks įspūdingas, jau trečią kartą organizuojamas labdaros renginys „Big Hair Show“. Tai teatralizuotas pasirodymas, kurio metu lankytojai išvys jaunų ir jau šalyje žinomų grožio ir mados kūrėjų kolekcijų pristatymus.

„Šiemet šios šventės metu sieksime užregistruoti Lietuvos rekordą – suknelę, pasiūtą iš daugiau nei 5000 sagų. Šio rekordo savininkė – kirpėja Auksė Salaukaitė, turinti begalę sumanymų ir idėjų. Šventę kaip visada pradės KIGSA narių šou „Future – tai žvilgsnis į ateitį“, kurio metu šukuosenose bus pademonstruotos pačios netikėčiausios idėjos ir fantazijos. Dar vienas siurprizas žiūrovams – išskirtinis plaukų meistrės Daivos Kupstienės šou, kurio metu bus demonstruojama fantazinė šukuosena, šiemet pelniusi aukštą Pasaulinės kirpėjų organizacijos OMC „Europe Cup Paris 2015“ įvertinimą“, – sako J.Mačiulienė.

Kadangi renginys yra labdaringas, renginio žiūrovai turi galimybę skirti paramą vaikams ir paaukoti į specialias aukų dėžutes prie įėjimo. Surinktos lėšos bus pervestos Všį „Actio Catholica Patrio“ – jaunimo organizacijai, dirbančiai su vaikais ir jaunimu.

Paskutinę parodos dieną nuo pat ryto plaikstysis nesušukuoti plaukai, nes vyks konkursas-šou „Pasaulio ilgaplaukė 2015“, kurį pristato mados studija „Mažasis modelis“. Dėl ilgaplaukės titulo mergaitės, merginos ir moterys galės rungtis trijose kategorijose: 0-6 m., 7-11 m., 12 m. ir vyresnės.

Visomis parodos dienomis atskiroje erdvėje bus galima išvysti nagų dizaino meistrės iš Vokietijos Anna Milay programą. Viešnios iš užsienio programoje – naujausios nagų dizaino tendencijos ir technologijos. Lapkričio 15 d. A Milay pakeis Europos nagų dizaino geliniais dažais čempionė Ramunė Dambrauskienė. „Karmen Beauty“ grožio ir estetikos mokyklos mokinės parodos metu lankytojas džiugins nemokamais rankų geliniais lakavimais.

Daugiau informacijos – www.expo.lt.


Šiame straipsnyje: Moters pasaulisparodamoterys

NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai  portretas
susiveikit kvietimų ir bus jums nemokamai.. reik eit ir galvot, ką perki, o ne pinigus taškyti, tada ir naudos ir malonumo bus..

Anonimas

Anonimas portretas
kur matyta kad einant apsipirkti dar reiktu susimoketi,anei jokio ten stebuklo,tas pats šlamštas

NA NA

NA   NA portretas
pavadinimas neatitinka tikrojo renginio ______nes ten siaučia pinigų srautas iš apkvailintų moteriškių į spekuliantų pinigines ,,,,nenormalios kainos ir dar norint apsipirkti , reikia už įėjimą susimokėti ,kažkas anomališka , prieš laisvą prekybą ,,,,sėkmės " prekyboje ",,,,,,,
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių