Pažaislio liepų alėjos vakaruose – itin laukiamas atlikėjų duetas

  • Teksto dydis:

Liepos 11 d. po ilgos pertraukos autorinių dainų koncertą „Pažaislio liepų alėjos vakaruose“ surengs publikos mylimas ir pasiilgtas duetas – Olegas Ditkovskis ir Neda. Kaskart jautriai ir nuoširdžiai, prasmingai ir subtiliai skambantys atlikėjai žada padovanoti klausytojams savo gražiausias dainas.

Koncerto metu dainų tekstuose susipins du žmonės – vyras ir moteris, kurie apdainuos įvairias patirtis, išgyvenimus ir mintis – gyvenimą, meilę ar net mirtį. Jautrūs gitaros akordai ir švelnūs fleitos garsai apipins išdainuojamas istorijas melodingais garsais, o vienas kitą papildančių atlikėjų pasirodyme derės laisvė ir improvizacija.

Dainuojantis aktorius O. Ditkovskis jau ne vienerius metus klausytojus džiugina puikiomis savo kūrybos dainomis. Žinomas menininkas publikai puikiai pažįstamas iš kadaise suvaidintų vaidmenų teatre ir kine bei koncertų su itin didelio populiarumo sulaukusia grupe „Aktorių trio“, kurioje su kolegomis Kostu Smoriginu ir Sauliumi Bareikiu kūrė ir atliko autorines dainas. Keletą metų buvo projekto „Meilės trikampis“ narys, o projektui pasibaigus liko jųdviejų su Neda duetas.

N. Malūnavičiūtė – aksominio vokalo atlikėja, profesionalė, įvairių projektų dalyvė. Klausytojams puikiai pažįstama ir iš kitų – džiazo ir populiariosios muzikos žanrų. Neda – puiki improvizacijos meistrė, tobulai valdanti fleitą. O ką jau kalbėti apie skambesį ir poveikį klausytojui, kai žemu sodriu balsu jai pritaria O. Ditkovskis.

Į koncertą kviečia geros muzikos „Bardai LT“ ir svetingumo „Monte Pacis“. Koncertas vyks liepos 11 d. 19 val.


Koncertų ciklas „Pažaislio Liepų alėjos vakarai“ kviečia pabūti unikalioje aplinkoje, pajusti gamtos bei ramybės pulsą, pailsėti ne tik fiziškai, bet ir dvasiškai, praturtinti save ir atrasti gerovę muzikoje. Esant lietingam orui, organizatoriai kviečia pasirūpinti skėčiais ir apsauga nuo lietaus. Prieš koncertus žiūrovai galės pasigrožėti naujausiais „Mercedes-Benz“ modeliais.

Bilietų kaina: 10 eurų, 12 eurų, 15 eurų (prie staliukų po stogu aptarnauja padavėjas).

Bilietus platina TIKETA ir likus valandai iki renginio pradžios prie įėjimo į Karietų aikštę. Daugiau informacijos: koncertai@bardai.lt arba tel. +370 672 23266.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaspirovskis

Kaspirovskis portretas
Po "smirdanciu dantu" jau niekas nenustebins.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių