Pastatęs ant ausų „Granatas Live“, Marijonas pranešė fantastišką žinią

  • Teksto dydis:

Marijonas Mikutavičius savo gerbėjams pranešė netikėtą, tačiau labai malonią žinią. Gruodžio 29 d. Kauno “Žalgirio” arenoje įvyks vienintelis šiemet areninis M.Mikutavičiaus koncertas, kuris vadinsis  labai paprastai ir aiškiai: “Naujieji metai su Marijonu”.  Bilietais į koncertą bus prekiaujama nuo rugpjūčio 15 d. Koncerte – pačios linksmiausios ir visų mylimiausios dainos bei staigmenos, kurių dainininkas kol kas neatskleidžia.

Išspausti iš publikos plačiausias šypsenas ir šokius iki paskutinio prakaito lašo – tai būdinga kiekvienam Marijono pasirodymui. “Granatos Live” irgi nebuvo išimtis. Vienuoliktą vakaro pasirodęs didžiojoje festivalio scenoje drauge su savo muzikantų grupe jis dar kartą įrodė, kad populiarumu su juo Lietuvoje varžytis yra labai nepaprasta.

Festivalio didysis laukas, talpinantis apie dešimt tūkstančių žmonių,  prieš dainininko koncertą  virto iškeltų rankų jūra. “Mariau, Mariau”, - publika skandavo jam dar nepasirodžius.

“Dainuoju aš šūdinai, bet tūsinuosi kaip žvėris”, - išbėgęs į sceną, kaip visada ekscentriškai, pareiškė Marijonas ir pradėjo daugiau nei valandos trukmės programą savo mėgstamiausiu koncertiniu starteriu – daina “Nr.1”.

“Šiandien pirmas festivalio vakaras, žinau, šmikiai, kad turit per daug jėgų”, - tarė dainininkas ir atrodė, kad jis pasiryžęs tų publikos jėgų gerokai apmažinti. “Atidaryk duris”, “Mano žemė”,  “Pakeliui namo”,  “Nebetyli sirgaliai” – atsikvėpti nebuvo kada. Minia kaip reta šiltą ir festivaliui tinkamą vasaros vakarą šėlo negailėdama savęs.

Kai visi jau plūdo prakaitu, atėjo metas šiek tiek nurimti. “Drąsių nieks nežudo” ir “Balintos sienos” buvo ta romantiška ramybės atkarpa.

Tačiau Marijonas ne iš tų, kuris koncertuose leidžia ilgai svajoti. “Ar mylit ją jūs” ir “Ar mylėsi tu mane” vėl pakėlė rankų mišką.

“Shipping to Boston”, “Pasveikinkit vieni kitus”, “Dabar geriausi vakarai”... ir  koncerto laikas pasibaigė greičiau nei daugelis norėjo. Žinoma, dar buvo “Trys milijonai”, nes be jų publika Marijono tikrai nebūtų paleidusi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to Turiu teisę manyti

to Turiu teisę manyti portretas
Jei baigti du universitetai (2 bakalaurai bei 1 magistras) reiškia mažą išsilavinimą, darbas vienintelėje Lietuvoje savito pobūdžio kompanijoje - žemą intelektą, taurė vyno per šventes - prasigėrimą, o šokimas, dainavimas - nestabilią psichiką - tuomet taip, aš visiškai degradavusi. Ir velniškai tuo džiaugiuosi!

nei man gaila nei ka

nei man gaila nei ka portretas
,kad amdriui tik ambrijimas patinka,,,ir dar ruskas

dovile

dovile portretas
nera prievartos klausyt beleka-pvz as renkuosi jo muzika,nes jis man grazus,o kai zmogus grazus,tai gali ir kaip ozys bliaut,vistiek malonu klausyt )
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių