Pamatykite Kauno stilistų kūrinį – apokaliptinį BMW

  • Teksto dydis:

Automobilių įvaizdžio keitimas apklijuojant jį plėvele nėra naujovė – žmonės šį būdą renkasi norėdami išsiskirti iš minios, apsaugoti ir išlaikyti automobilio kėbulą, automobilių sporto atstovai šį metodą renkasi dėl galimybės greitai pataisyti lenktynėse apgadintų detalių vaizdą. Populiariausias sprendimas iki šiol – ryškesnės spalvos pasirinkimas, keletas juostų išilgai automobilio kėbulą ir panašūs, gana konservatyvūs sprendimai, tačiau tai tinka ne visiems.

Kaune įsikūrusių „Speed–Styling“ dirbtuvių meistrai šią savaitę nustebino lietuvišką automobilių pasaulį pristatydami savo naują kūrinį – išskirtinį BMW M6 dizainą.

Baltą, bavarų sportinės M divizijos spalvomis apipavidalintą coupe, kuris, atrodo, pusę amžiaus pralaukė savo šeimininko. Šeimininko, kuris, atrodė,  niekada nebepasirodys dėl įvykusio atominio karo ar kitos negandos, kurią šis automobilis puikiai atspindi. Tokį drąsų ir net pasaulyje retai pasitaikantį dizainą „Speed–Styling“ specialistai kūrė keletą savaičių, dar tris dienas užtruko itin didelio kruopštumo reikalavęs apklijavimo procesas.

„Kadangi rūdijimas yra natūralus procesas, norint jį atspindėti teko gerokai paplušėti. Kiekviena kėbulo linija, kiekvienas išlinkimas tapo nauju iššūkiu. Tipiškai klijuojant vienos spalvos plėvelę ją galima tempti, šildyti ir nesunkiai adaptuoti, su šiuo, galima sakyti, foto–tapetu laisvės visai nėra, tad jei paprastesnio dizaino automobilį galime aptraukti per dieną ar pusantros, su šiuo teko pasistengti visas tris. Nepaisant to, esame labai patenkinti rezultatu, juo sužavėtas liko ir šį dizainą pasirinkęs savininkas“, – pasakoja „Speed–Styling“ vadovas Rytis.

Jis pripažįsta, jog šis vaizdas skirtas ne kiekvienam, ateityje ši išvaizda gali netgi trukdyti parduoti automobilį konservatyvesnių pažiūrų žmogui, tačiau esant reikalui, jis gali atgauti savo pradinį vaizdą per parą ar net greičiau, o žvilgsnių gatvėse sulauks neišvengiamai.


Šiame straipsnyje: BMWKauno stilistaiautomobilis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Hh

Hh portretas
Nepraleis tex apžiūros, lieps perdažyti

Tomcat

Tomcat portretas
Žiauriai fainas. Tikrai tokį vairuočiau..

Gintaras

Gintaras portretas
Jėga!!!šaunuoliai Ar padarytumėte juodą MB vito?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių