„Open Kitchen“ šurmuliuos Nemuno saloje

  • Teksto dydis:

Šiemet ketvirtąjį sezoną Vilniuje ir antrąjį Kaune pradedanti "Open Kitchen" iniciatyva kviečia kartu pasimėgauti šylančiais orais ir išskirtine pasaulio virtuve po atviru dangumi. Jau šį penktadienį kauniečius ir miesto svečius renginio organizatoriai pasitiks naujoje vietoje – Nemuno saloje.

Patogesnis susisiekimas, erdvesnė automobilių aikštelė ir kvapą gniaužiantis lietuviškos gamtos prieglobstis – tik keletas naujos "Open Kitchen" rezidavimo vietos pranašumų. Pernai kauniečius ir miesto svečius Santakos parke ketvirtadieniais burdavusi iniciatyva šiemet kvies skanauti renginio dalyvių ruoštų virtuvės šedevrų dar patogesnėje miesto dalyje. Dirbantiesiems miesto centre atvykti į Nemuno salą prireiks vos keleto minučių.

Savaitgalio pradžios tonas su "Open Kitchen"

Iki šiol unikali maisto platforma "Open Kitchen" buvo labiau žinoma Vilniuje, kur miesto gyventojus kiekvieną šiltojo sezono penktadienį kviesdavo į Tymo turguje įsikūrusį originalių maisto patiekalų turgų po atviru dangumi. Pasak renginio organizatorių, jau 2016-aisiais nusprendus plėstis ir ateiti į Kauno miestą, buvo aišku, kad tai tęstinis projektas. Pernai, norėjusiuosius pasimėgauti maistu po atviru dangumi Kaune pasitiko net dvylika skirtingų Europos, Azijos ir Amerikos virtuvių maisto vagonėlių.

Anot "Open Kitchen Kaunas" rengėjų, ši iniciatyva kauniečiams labai patiko, todėl šiemet, vos prasidėjus šiltajam sezonui, "Open Kitchen Kaunas" kvies šurmuliuoti kartu su dar gausesniu ir įvairesniu dalyvių būriu.

Sezoną pasitinka su gyva muzika

Šį penktadienį Kaune – pirmoji "Open Kitchen Kaunas" sezono diena. Atidarymo renginyje kauniečiai bus kviečiami pasilepinti grynu oru, pasivaikščioti Nemuno saloje esančiame parke ir paragauti patiekalų iš penkiolikos skirtingų maisto vagonėlių. Šį kartą renginio dalyviai lankytojams siūlys itin įvairų maistą: nuo vegetariškų patiekalų iki mėsos, nuo ledų smaližiams iki picos skubantiesiems. Dar universalesnė maisto šventė prasidės 11.30 val. ir šurmuliuos iki pat 22 val.

Vakare visus pasisotinusius organizatoriai kvies į muzikinę renginio dalį. 19 val. pasirodymą čia surengs atlikėjas Kazimieras Likša.

K.Likša – buvusios grupės "Karma" lyderis. Grupė išsiskyrė 2015 m., bet Kazimieras tęsė savo muzikinį kelią toliau. Po grupės išsiskyrimo praėjo lygiai dveji metai, o Kazimieras sugrįžo su nauju albumu "Per pusę"!

I akustinį koncertą kviečiamas kiekvienas, norintis susipažinti su naujuoju Kazimiero keliu ir prisiminti tai, kas jau buvo pamilta grupės "Karma" laikais. Tie, kurie jau lankėsi Kazimiero koncertuose, puikiai žino, kad nuoširdumas ir energija – pagrindiniai elementai.

Išalkę gero maisto, nuotykių ir muzikos jau šį penktadienį susitinka Kauno Nemuno saloje, Karaliaus Mindaugo pr. 50, nuo 11.30 iki 22 val.


Šiame straipsnyje: Open kitchen

NAUJAUSI KOMENTARAI

vartotojas

vartotojas portretas
kelkit kainas prekybininkai, kas ce dabar per kainos :) nuo 10e padarykit kainas, visitiek pirks litofcai :)

kowno

kowno portretas
Tiek renginių,o man visą savaitgalį dirbti.Nafik.

kaunas

kaunas portretas
toks puikus oras, tad begsim nuo miesto surmulio i kaima
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių