Oficialiai patvirtinta: R. Williamsas 2015-ųjų balandį koncertuos Kaune

  • Teksto dydis:

Šiandien dainininkas oficialiai patvirtina – 2015-ųjų pavasarį jis išvyks į koncertų turą „Let Me Entertain You“, kurio maršrute pirmą kartą jo karjeroje įrašyta ir Lietuva.

Trečiadienio vakaras buvo karštas Robbie Williamso gerbėjams – šelmiškai elgtis mėgstantis garsus britų atlikėjas kelias minutes gerbėjams internete leido pasidžiaugti žinia, kad kitais metais surengs koncertų seriją, o tada šią informaciją pašalino. Šiandien dainininkas oficialiai patvirtina – 2015-ųjų pavasarį jis išvyks į koncertų turą „Let Me Entertain You“, kurio maršrute pirmą kartą jo karjeroje įrašyta ir Lietuva. Kauno „Žalgirio“ arenoje dainininkas koncertuos kitų metų balandžio 5 dieną.

Vieno populiariausių pasaulio dainininkų turas kovąrasidės Madride, o gegužės 2-ąją baigsis Tel Avive.

Turo metu R. Williamsas aplankys keletą valstybių ir miestų, kuriuose niekada anksčiau nėra surengęs koncertų. Kaunas yra vienas tokių.

Bilietai į britų muzikos superžvaigždės vienintelį koncertą Lietuvoje jau nuo lapkričio 7 d. 10 val. ryto bus platinami visose „Ticketpro“ kasose ir internetu – www.ticketpro.lt  Bilietų kainos – nuo 69 eurų (238,29 Lt).

Pristatydamas koncertų turą, R. Williamsas nufilmavo nuotaikingą kreipimąsi. Pasipuošęs savo klipą „Let Me Entertain You“ primenančiu grimu, šios dainos eilutes jis taria pristatydamas būsimųjų koncertų idėją.

„Jei įdomu, kokios dainos bus, tai bus mano repertuaras. Išgirsite visas mano geriausias dainas, bilietų greitai neliks, tad paskubėkite“, – klipe repuoja dainininkas, koncertuose atliksiantis didžiausių hitų programą.

Pernai Europos stadionuose turą „Take The Crown“ surengęs R. Williamsas šįmet Europos arenose pristatė savo naujausią albumą „Swings Both Ways“.

Naujuoju koncertų turu bus apžvelgta visa jo karjera, kuri yra išties įspūdinga. R. Williamsas į profesionalią sceną žengė prieš 24 metus – kaip vienos sėkmingiausių Didžiosios Britanijos istorijoje grupės „Take That“ narys.

Atsisveikinęs su ja, 1996-aisiais Robbie pradėjo stulbinančią solinę karjerą. Jis yra išleidęs 10 studijoje įrašytų albumų, kurie parduoti daugiau nei 77 milijonų egzempliorių tiražu. Praėjusį dešimtmetį R. Williamsas baigė kaip atlikėjas, kurio dainos Didžiosios Britanijos radijo ir televizijos eteryje skambėjo dažniausiai. Be to, jis – populiariausias (pagal parduotų įrašų skaičių) visų laikų Didžiosios Britanijos solo atlikėjas, įvertintas net 17 apdovanojimų „Brit Awards“ statulėlių ir daugybe kitų svarbių muzikos industrijos prizų.

Neprilygstamus šou kuriantis R. Williamsas yra surengęs dešimt solinių koncertų turų. Populiariausius atlikėjo hitus, tokius kaip „Feel“, „Angels“, „Let Me Entertain You“, „Rock DJ“, „Kids“, „Supreme“, „She's The One“, „Come Undone“ ir daugelį kitų – kitų metų balandžio 5-ąją gali tikėtis išgirsti ir Lietuvos publika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių