Netikėtumas: Kauno autobusų stotyje surengtas lėlių teatro pasirodymas

  • Teksto dydis:

Gegužės mėnesį Kauno valstybiniame lėlių teatre prasidėjo ilgai laukta Didžiosios salės ir dalies pastato rekonstrukcija, finansuojama ES  lėšomis.

Pastoliais ir apsauginėmis tvoromis apsuptas teatras labai tikisi žiūrovus pakviesti į atnaujintą salę prieš Kalėdas.

„Laikinai netekę savo namų, ketiname dažniau leistis į gastroles po Lietuvos regionus ir atokiau nuo didžiųjų miestų gyvenantiems vaikams atvežti naujausius ir laiko patikrintus spektaklius, plačiai atveriančius duris į magišką pasakų, vaizduotės ir išmonės pasaulį,“ – mintimis apie naująjį sezoną dalinosi teatro vadovas Sigitas Klibavičius.

Laukiančių kelionių perspektyva  padiktavo ir 61 – ojo lėlių teatro sezono atidarymo vietą – Kauno autobusų stotį, mielai sutikusią priglausti lėlininkus su žaismingu spektakliu  apie kaprizingąjį Zuikutį.

Rugsėjo 6 d. daugiau nei 100 moksleivių iš Kauno rajono mokyklų Laukiamojoje stoties  salėje buvo „apdovanoti“  nuotaikingu ir  interaktyviu KVLT spektakliu  „Zuikio kaprizai“ (rež. A. Stankevičius, dail. V. Mazūras), drauge su klasės draugais galėjo įsiamžinti prie teatrinės ekspozicijos.  Netradicinę vietą  vaidinimui pasirinkę lėlininkai sulaukė ne tik mažųjų žiūrovų, bet ir autobusų stoties keleivių dėmesio.

„Turbūt, nėra geresnės vietos teatrui pradėti kelionę po visą šalį, kaip Kauno autobusų stotis. Pirmas toks pasirodymas vaikams autobusų stotyje, tikiu, bus nepaskutinis,“ – pasakojo „Kautros“ marketingo grupės vadovas Mindaugas Sakalauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
Negi, nėra Kaune Vietos,kur galima pakviesti vaikus, pažiūrėti spektaklio.Ten didelis užterštumas.Neseniai, ten degė automobilis, buvo evakuoti žmonės.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių