Naujas striptizo klubas Kaune bandys laužyti stereotipus

  • Teksto dydis:

Kaune neseniai duris atvėrė erdvus, prabanga alsuojantis striptizo klubas „Sugar Club“, jau sulaukiantis lankytojų liaupsių dėl už durų vykstančių vakarėlių, kurie neretai maloniai nustebina ne tik vyrus, bet ir moteris.

Ne paslaptis, kad visuomenėje susiformavę stereotipai apie striptizo klubus paprastai yra negatyvūs. Neretai šios vietos yra tapatinamos su vulgariomis merginomis, amoralumu bei įvardijamos kaip „viešnamis“, kuriame sėdi su brangaus viskio taure, o kiekvienas papildomas euras iš kišenės būna išviliotas apsinuoginusios „paleistuvės“.

Tačiau vienas iš „Sugar club“ įkūrėjų teigia, kad klubo tikslas – ne vilioti pinigus iš klientų, o suteikti naują patirtį, už kurią jie norėtų sumokėti.

„Prieš atidarydami naująjį striptizo klubą, ilgai mąstėme, kaip galėtume įtikinti žmones leisti vakarus būtent pas mus. Lietuva yra gana maža šalis, kurioje daugelis baiminasi lankytis tokiose vietose dėl galimybės būti pastebėtiems. Mūsų idėja yra įtikinti klientą, kad leisti vakarą striptizo klube nėra nuodėmė, tai – tiesiog proga atsipalaiduoti jaukioje aplinkoje, kurioje galima tiesiog nusipirkti naujos patirties“, – teigė vienas iš „Sugar club“ įkūrėjų.

Savininkas tikisi, kad pavyks pakeisti striptizo klubų kultūrą – klubo durys atviros yra ne tik vyrams, bet ir moterims bei poroms.

„Sukūrėme pakankamai dideles erdvės tam, kad kiekvienas čia rastų privatų, sau patinkantį kampelį. Organizuojame daug renginių, kuriuose puikiai leisti laiką kviečiami tiek vyrai, tiek moterys. Norintiems atsipalaiduoti po dienos darbų siūlome pokerio vakarus, asmeninę zoną su sūkurine vonia bei konjako ir cigarų kambarį. Ieškantiems pikantiškesnės patirties įkūrėme „Valdovės kambarį“, kuriame merginos kvies pasirodyme sudalyvauti ir klientus. Įvairūs vakarėliai, sąžiningas aptarnavimas, profesionalios šokėjos ir neįpareigojanti atmosfera garantuoja kliento lojalumą. Būtent tai ir yra mūsų siekiamybė“, – pasakojo klubo įkūrėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marija

Marija portretas
Sūdas

Taip, ponas Petrai

Taip, ponas Petrai portretas
labai norėtųsi patikėti, kad striptizo klubai -- tai dorybės ugdymo įstaigos. Tik labai keista, kad mūsų žmonės dar vis kol kas nepajėgūs įvertinti šių klubų naudos moralei. (Matote, ką reiškia giliai į kraują įaugusios lietuviškos vertybės!) Gal reiktų pamėginti plačiau paagituoti tėvus ir mokytojus, kad jau nuo mokyklinio amžiaus organizuotai ten vestų vaikučius semtis moralinio tyrumo. Tik prieš tai dėl visa pikta reiktų atsiklausti kunigo, ar vaikučiams ne nuodėmė žiūrėti į tai, ką ten išdarinėja tos pusnuogės tetos. Dorybei -- TAIP! Paleistuvystės skatinimui -- NE!

Petras

Petras portretas
Striptizo kultura yra sutepta jau vien del to, kad dauguma raso, jog cia yra viesnamis. Tai niekada nebuvo ir nebus viesnamis. Tai vieta nes mergas tratint, o ateit su jom pabendrauti ir pasimegauti privaciu sokiu. Normaliam striptizo klube niekada negausite sekso :) Kas iesko prostituciu zino kur ju rasti, sumoka 100Eur bam bam ir viskas per valanda viskas baigta, o i striptizo klubas vyrai (ir moterys) ateina laiko praleisti, nauju ispudziu pasisemti, neveltui ne vienas vyras isimyli ir veda striptizo sokeja.
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių