Naujame radijo sezone – nauji tikslai

  • Teksto dydis:

Kauno ir Kauno regiono banga radijas „Tau“ (102,9 FM) rudens sezoną pradėjo su išties originalia ir atsinaujinusia programa. Šį sezoną radijas kauniečius džiugins išskirtinėmis rubrikomis, laidomis bei aktualijomis.

Radijas „Tau“ – ilgiausiai gyvuojanti Kauno ir Kauno regiono banga, transliuojanti Kauno mieste ir 70 kilometrų spinduliu aplink Kauną. 2017 metų vasarą radijo stotis kardinaliai atnaujino savo programų tinklelį bei visą vedėjų komandą, kurią šiandien sudaro profesionalūs, savo darbą išmanantys darbuotojai. Dauguma rubrikų yra akcentuojamos Kaunui ar jo regionui: įvykiams, naujienoms, renginiams. Tai vienintelė radijo stotis, kurios eteris aktyvus nuo 7 valandos ryto iki pat 24 valandos nakties, todėl galintis greičiausiai sureaguoti į svarbius įvykius.

Lietuvoje gyvena daugybė talentingų ir įdomių žmonių, apie kuriuos būtina kalbėti bei pasakoti. Tam, kad tai įgvendintų, radijas „Tau“ startavo su nauja laida „Daugiau nei viena istorija“ , kurioje dalyvauja žymios Lietuvos asmenybės – Mantvydas Leknickas, Ugnius Kiguolis ar Rytis Vyšniauskas.

„Kiekvienas klausytojas gali praplėsti savo akiratį ir sužinoti, kiek mūsų šalyje yra sėkmingų ir įdomių žmonių. Kiekvienai laidai stengiuosi vis pakviesti kuo įdomesnį pašnekovą. Mano manymu, žmonių istorijos yra tik teigiamas dalykas. Klausytojai gali pasisemti motyvacijos, naudingų patarimų, o galbūt ir išsikeltas tikslas gali pradėti eiti tinkama linkme dar sėkmingiau. Galiu teigti, jog kiekvienas svečias, atvykęs į mano laidą, yra savo srities žinovas ir papasakotos istorijos yra neįkainojamos“, – sako šios laidos vedėjas Darius Voronenko.

Laida vyksta kiekvieną ketvirtadienį nuo 18 iki 19 valandos.

Kiekvieną rytą kauniečiai gali girdėjo ir radijo laidą „Dienos svečias“. Šios laidos tikslas – informuoti gyventojus apie renginius ir įdomias iniciatyvas, kurios vyksta Kaune ar jo rajone. Kiekvienos dienos rytą nuo 10 iki 11 valandos į studiją ateina įvairių renginių organizatoriai, policijos ar savivaldybės atstovai, kurie dalinasi mintimis bei tos savaitės aktualijomis. Tai viena populiariausių radijo stoties „Tau“ laidų, kuri tiesioginiame eteryje transliuojama daugiau nei 4 metus. Per šį laikotarpį laidoje svečiavosi jau daugiau nei 200 svečių. 

Tam, kad skatintų pačių kauniečių įsitraukimą bei aktyvumą, radijas turi dvi rubrikas. Pirmoji vadinasi „Auto naujienos“, kurios metu (16.45 val.) laukiami žmonių skambučiai bei pranešimai apie susidariusias automobilių spūstis ar eismo nelaimes. Antroji – „Stop kadras“, kurios metu žmonės siunčia nuotraukas apie įdomiausius, linksmiausius dienos įvykius Kaune, o originaliausia nuotrauka būna paviešinta socialiniame tinkle „Facebook“. Nuotraukas apie linksmus ar netikėtus įvykius Kaune kiekvienas gali siųsti į radijo „Facebook“ puslapį „Radijas TAU 102,9 “, o skambinti į studiją telefonu 8 37 210330.


Šiame straipsnyje: radijas Tauradijas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių