N. Jušką į viešbučio atidarymą Kaune lydėjo pirmagimio besilaukianti mylimoji

  • Teksto dydis:

Baleto primarijus Nerijus Juška trečiadienio vakarą leido Kaune, kur Laisvės alėjos prieigose atidarytas naujas viešbutis HOF. Kompaniją garsiam artistui palaikė judviejų pirmagimio besilaukianti Agnė Jurgilaitė.

Nors merginos nėštumas – jau persiritęs į antrąją pusę, A. Jurgilaitė puikiai atrodo vilkėdama juodą trumpą aptemptą suknelę.

Pora pasivaikščiojo po viešbutį, apžiūrėjo kambarius ir svečių laukiamajame pasivaišino arbata bei užkandžiais.

N.Juška, kol kas ne itin linkęs pasakoti apie Burgundiškame Kauno chore dainavusią mylimąją, sakė, kad ji silpniau pasijuto tik pastarąją savaitę, nors iki šiol jai vaikelio laukimas buvo malonus išgyvenimas.

Kauno valstybiniame muzikiniame teatre kelis sezonus dirbantis N. Juška pasakojo, kad Kaune jis – gana dažnas svečias. Įprastai baleto virtuozas prieš spektaklius ar po jų apsistoja viešbutyje.

„Man ramiau, kai į teatrą nereikia skubėti, o po pasirodymo gali pailsėti“, - sakė primarijus.

Į Kauną jis atvyksta ir vesti repeticijų N.Juškos baleto mokyklos auklėtiniams, kurių yra net keli šimtai nuo 3 metų iki brandaus šokėjams amžiaus.

N.Juška ir A.Jurgilaitė tapo ir trečiadienį HOF viešbučio prieigose atidarytų mados namų “DLK United desing” svečiais. Jie stebėjo profesionalių šokėjų Linos Chatkevičiūtės ir Donato Vėželio bei dizainerės Kristinos Valiūnaitės kurtų sceninių drabužių kolekcijos pristatymą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tarp eiluciu

Tarp eiluciu portretas
Kodel visur tampo nescia mergaite ar moteri? Ka tuo nori pasakyti?

delja

delja portretas
o kam zenytis , katie poperei pakeis, jei gyvens tai gyvens, jei neissiskirs.....

l

l portretas
lydėjo SUGYVENTINĖ
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių