Mugės „Fashion bazaar“ rengėjai: norime padėti moterims, patiriančioms smurtą

  • Teksto dydis:

Balandžio 1-2 dienomis Kauno „Žalgirio” arenoje vyks didžiausia mados mugė „Fashion bazaar“, kuri pakvies atnaujinat savo spintą ir pavasarį pasitikti stilingai. Šiemet vyksianti mugė taip pat sieks atkreipti dėmesį į opią socialinę problemą.

Šiemet mugėje dalyvaus net 200 kūrėjų, kurie pristatys visai šeimai skirtas naujausias drabužių kolekcijas, originalius aksesuarus, vaikiškus drabužėlius ir žaislus, stilingas namų interjero detales bei daug kitų stilingų naujovių. Šiųmetė mugė nustebins ir ypatinga socialine iniciatyva – „Fashion bazaar“ rengėjai, bendradarbiaudami su „Pagalbos moterims linija“, sieks atkreipti lankytojų dėmesį į kone opiausią šalies problemą – smurtą prieš moteris.

„Mugė daugiausia skirta moterims, tarp kurių bus ir tokių, kurios nuolat patiria fizinį, seksualinį ar psichologinį smurtą artimoje aplinkoje. Bendradarbiaudami su „Pagalbos moterims linija“ organizacija, teikiančia emocinę paramą telefonu ir internetu, sieksime atkreipti visuomenės dėmesį į vyraujančią problemą, informuoti apie teikiamą pagalbą. Tikimės, kad mugės lankytojai neliks abejingi ir prisidės prie šios socialinės iniciatyvos. Taip pat viliamės, kad atrasime moterų, kurioms padėsime išsigelbėti nuo patiriamo smurto šeimoje. Galbūt atsiras ir tokių, kurie nuspręs prisidėti prie kilnios organizacijos veiklos ir taps savanoriais. Tikime, kad mugės metu padėsime, kad ir nedideliai, tačiau reikšmingai daliai kenčiančių moterų”, – kalbėjo renginio organizatorė ir UAB „Inzi group“ projektų vadovė Meda Kišonė.

Tikime, kad mugės metu padėsime, kad ir nedideliai, tačiau reikšmingai daliai kenčiančių moterų.

Išsirinks net išrankiausi

Renginio organizatoriai atskleidžia, kad šiemet „Fashion bazaar“ mugė švenčia jau ketvirtąjį savo gimtadienį.

„Nuostabu tai, kad šis renginys per ketverius metus pelnė gerai žinomo ir lengvai atpažįstamo renginio vardą, kuris pasižymi aukšta kokybe ir savita koncepcija. Džiaugiamės, kad kasmet prie mugės prisijungia vis įvairesni dalyviai, galintys patenkinti net išrankiausio lankytojo poreikius. Labai smagu, kad šiemet, kitaip nei anksčiau, papildomas dėmesys bus skiriamas ir didelį dydį nešiojančioms moterims, kurių pavasariniu garderobu pasirūpins „Secret Store” prekės ženklas”, – džiaugėsi organizatorė.

Be jau minėtų „Fashion bazaar“ mugės dalyvių, lankytojai čia galės rasti gerai žinomus prekės ženklus: „LYLI by Lilija Larionova“, „KA by Kristi Andress“, Diana Paukštytė, „KAIP TU by Serge Gandzumian“, „Sirena“ ir „C&D style“. Taip pat „KGW Private Label“, „d96p“, „Birbyzas“, „Trepsiukas“, „OWA“, „Make Heads Turn“, „nOEMA PAPER HOUSE“, „MOODS Studio“, „PYKOK“, „OH MY GODA“, „Unknown“, „Nakági“, „Modneli“, „Rudnė“, „Tapatu“, Vilma Statkuvienė ir kt.

Pavasarinė „Fashion bazaar“ mados mugė vyks balandžio 1 d. (nuo 10 iki 18 val.) ir 2 d. (nuo 10 iki 15 val.) „Žalgirio“ arenoje. Mugės lankytojams įėjimas nemokamas.


Šiame straipsnyje: Fashion Bazaarmados mugėmugė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
tai kuo cia pades toms moterims nuo smurto? gal sumustos ateis rubu nusipirkti uz koki 100eu?:DDD

...

... portretas
Tos tuštybių mugės UŽKNISA! O ir - rūpinkitės vyrais, nes vien jų priešlaikinės mirtys parodo moterų smurto lygį.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių