Moterų klubo vakarėlyje – dvi I. Budrienės ir L. DiCaprio klonas

  • Teksto dydis:

Labdaringa ir prasminga veikla užsiimančio moterų klubo "Ad Astra" narės moka ir linksmintis.

Ketvirtadienio vakarą jos dalijosi dovanomis, šventė ir aptarė kitais metais paminėti 15 metų jubiliejų.

"Kai kurios "Ad Astra" klubo narės buvo išvykusios. Tačiau susirinkusios – neliūdėjo, juolab turėjome ir vieną vyrą – Leonardą DiCaprio", – juokavo klubo direktorė Inga Budrienė.

Tiesa, garsus Holivudo aktorius Karmėlavoje, su kuriuo juokaudamos pozavo "Ad Astra" įkūrėja bei prezidentė Dalia Teišerskytė ir kitos klubo narės, buvo netikras.

"Labai imponuoja filmas "Getsbis" ir šia tema rengiau ne vieną vakarėlį. Netikras DiCaprio apsilankys ir Getsbio tema tvyros Naujųjų metų vakarėlyje, – po akimirkos Inga šyptelėjo. – Turime ne tik jo, bet ir mano kloną".

Su dviem I.Budrienėmis – tikrąja ir ne – mielai pozavo trumpai "Ad Astra" moteris pasveikinti atvykęs bei vaišes parengęs žinomas virtuvės asas Ruslanas Bolgovas.

"Antroji Inga pasitinka restorano svečius, kai manęs nėra. Tiesa, man pačiai neįprasta matyti savo antrininkę, o kartą, kai ją išvakarėse nunešiau į virtuvę, ryte atėjęs padavėjas vos nepatyrė šoko", – sakė I.Budrienė.

Kitais metais "Ad Astra" 15 narių minės 15 metų klubo įkūrimo jubiliejų.

"Tęsime savo veiklą ir realizuosime naujus, prasmingus projektus", – tikino I.Budrienė.

"Ad Astra" surengė ne vieną labdaringą renginį ir projektą, rūpinasi talentingais vaikais, sėkmingai organizavo kūdikių krikštynas globos namuose. Vėliau  visi vaikeliai buvo paimti globon, jų dėka Kauno klinikų Neonatologijos klinikos Naujagimių skyriuje buvo įrengta nauja palata, kurioje moteriai ir jos anksčiau laiko pasaulį išvydusiam mažyliui buvo sukurta namų aplinka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zoro Lietuvos pilietei.

Zoro Lietuvos pilietei. portretas
Geri darbai daromi tyliai. Kai geras darbas padaromas "garsiai" yra vadinama PIAR`u.

Lietuvos pilietė

Lietuvos pilietė portretas
Gerbiamas pilieti, Žmonės daro gerus darbus ne todėl, kad neturi ką veikti, bet todėl, kad taip liepia jiems širdis. Dar klaidas tekste išsitaisykite :)

Pilietis

Pilietis portretas
Vargšelės to klubo moterys,neturi ką veikti ,užsiima nesąmonėmis.Manau gerai būtų kad pasisamdytu už minimumą Mximos parduotuvėje,laikas būtų prasmingai praleistas ir užimtos būtų,po darbo ilsėtusi namie.Nereiktų nieko.Sėti vargšelės,su piniginėm pilnom ir nežino kaip pasireikšti,su Lietuvos nukvakusia ”vertybę” priešakyje....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių