M. Mikutavičiaus gerbėjams Naujieji metai atėjo anksčiau

  • Teksto dydis:

„Atsiprašau už kamščius Kaune, bet mūsų čia daug. Labai labai daug“, – ketvirtadienio vakarą su sklidinai pripildyta „Žalgirio“ arena sveikinosi Marijonas Mikutavičius, pradėjęs vienintelį šiemet areninį koncertą „Naujieji metai su Marijonu“.

Naujieji šiemet į Lietuvą tikrai atėjo anksčiau. Bent jau tiems tūkstančiams, kurie išpirko bilietus į didžiausią šalies areną. Koncerte kelis kartus Kalėdų Seneliu persirengęs Marijonas pasistengė, kad per dvi valandas žmonės pasilinksmintų taip, jog gruodžio 31-ąją be sąžinės graužimo galėtų eiti miegot net prieš vidurnaktį.

Marijonas ir jo komanda salėje kūrė žiemišką ir šventinę  nuotaiką: Kalėdų seneliais persirengusios šokėjos ant dainininko išpylė porą rimtų kastuvų sniego, šaudė fejerverkai, barstėsi konfeti ir, žinoma, buvo maišas dovanų, kurias laimingiausieji gavo iš paties Marijono rankų.

„Chebra, jūs dinamit-atominiai“, – komplimentų publikai negailėjo Marijonas. Iš tiesų, jo publikos gali pavydėti visi dainininkai. Žmonės, kurie ateina į Marijono koncertus (kai kurie ketvirtus metus iš eilės), pasirengę šėlti nuo pat pirmų akordų. „Pakeliui namo“, „Geriausi vakarai“ „Ar mylit ją jūs“, „Trys milijonai“, „Nebetyli sirgaliai“, „Balintos sienos“, „10 nuodėmių“ ir kiti – superhitai, kuriuos milžiniška arena visada traukia drauge. Ir ne tik priedainius.

Koncerte skambėjo ir dvi naujos dainos: „Pilvas“, kurią M.Mkutavičius pristatė vos prieš kelias savaites, ir visiškai negirdėtas kūrinys „Kur gyvenimo prasmė“. Marijonas prieš koncertą prasitarė, kad pastaruoju metu jaučia kūrybinį pakilimą ir naujo albumo nereikės laukti šimtmečius.

Naujųjų metų koncerte skambėjo ir du kūriniai, kurių jis paprastai nedainuoja. Tai labai šiai progai tinkanti „Ateina žiema“ ir „Širdyje labai myliu savo mamą“. Pastarąją prieš koncertą socialiniame tinkle išprašė dainininko gerbėjai. Tiesa, daina tapo sunkiai atpažįstama – jai sukurta roko aranžuotė.

Koncertą puošė naujausi šviesos efektai ir įspūdingas per visą galinę sieną išlankstytas ekranas, kuris rodė kiekvienai dainai pritaikytas projekcijas. Ir nors scenos technika buvo pati moderniausia, vis dėlto žmonės Marijoną myli ne už gražiai šviečiančias lempas ir ne už tą gražų vaizdą, kuris yra savaime suprantamas kiekviename jo dideliame koncerte, o už unikalų ir nesuvaidintą sceninį nuoširdumą, energiją ir sugebėjimą iš širdies linksmintis pačiam bei linksminti kitus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

buvo puikus koncertas

buvo puikus koncertas portretas
zalgirio arena pilnutele pozityviai nusiteikusiu ziurovu

Nustebino

Nustebino portretas
Gergždžiabalsis daininykas iškeltas , tik atsidarius portalą- na taip, soc. tinklų numylėtinis, piaro megasupergviazda ir t.t. A kaži kodėl "Kauno dienoje" neradau informacijos apie Nedos Malūnavičiūtės puikų koncertą Žalgirio arenoje? Ne formatas, neatitinka kaunadienės kultūros ir meno suvokimo standartų, per smulku, nekomerciška? Na, tada apgailėtina.

Dido

Dido portretas
Šaunus nuotaikingas koncertas. Dar kitiems atlikėjams pasimokyti iš Marijaus kaip moka valdyti ir uždegti publiką.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių