M. Bellucci Kaune sutikusi kėdainietė: širdis trankėsi kaip pašėlusi

Penktadienį Kaune vakarieniavusi kėdainietė Žaneta net sapne negalėjo tikėtis to, kas įvyko. Kavinėje smagiai laiką su šeima leidusi moteris susipažino su kino žvaigžde Monica Bellucci.

„Aš nejaučiu kojų, rankų, nematau, nebegirdžiu, širdis trankosi kažkur pakaušyje! Sėdžiu, kalbu ir fotografuojuosi su Monica Bellucci! Su Monica Bellucci! Monica Bellucci! Kaune!“, – džiaugsmu su draugais socialiniame tinkle pasidalijo Žaneta.

Portalui kauno.diena.lt moteris pasakojo, kad garsioji aktorė į Kauno centre esančią kavinę atėjo su mažąja dukrele, atsisėdo prie nuošalėje esančio stalelio.

„Esu didelė šios aktorės gerbėja ir beveik iškart supratau, kad tai ji. Tiesiog buvo labai sunku suvokti, kad čia, Kaune, matau Holivudo aktorę“, – dar ir šiandien susijaudinimo neslėpė kėdainietė.

Paklausta, kas leido suprasti, kad tai tikrai M. Bellucci, Žaneta pasakojo, jog ir kalbėjimas itališkai, ir judesiai, ir manieros buvo identiški tiems, kuriuos matome kino filmuose.

Esu didelė šios aktorės gerbėja ir beveik iškart supratau, kad tai ji. Tiesiog buvo labai sunku suvokti, kad čia, Kaune, matau Holivudo aktorę.

„Su padavėja ji bendravo angliškai, o su dukrele – itališkai. Negalėjau atitraukti akių ir nuolat į ją žiūrėjau. Neapleido noras prie jos prieiti ir užkalbinti“, – pasakojo bendrovės „Magvita“ direktorė.

Daugelio vyrų svajone ir pavyzdžiu moterims esanti M. Bellucci, pasak kėdainiškės, pasirodė labai žemiška asmenybė, paprasta ir stengėsi neatkreipti aplinkinių dėmesio.

„Galiausiai išdrįsau prieiti ir pasakiau, kad ji atrodo labai panaši į žymią Holivudo aktorę. Tuomet ji pakėlė akis ir tepasakė: „Ar ne?“, – prisimena moteris. – Labai pasimečiau, atsiprašiau už sutrukdymą ir grįžau prie savo stalelio.

Pasak Žanetos, iki tol niekas iš aplinkinių į aktorę nebuvo atkreipę dėmesio, o tam, kad įtikintų savo dukrą, jog čia M. Bellucci, teko surasti jos fotografijas internete. Tuomet jau tikrai buvo aišku ir šeima padrąsino prie Holivudo žvaigždės prieiti antrą kartą.

„Paprašiau jos nusifotografuoti drauge ir autografo, o ji ramiu tonu man liepė atsisėsti greta ir apsimesti, kad mes tiesiog šnekučiuojamės. Tos akimirkos nepamiršiu visą gyvenimą, širdis trankėsi kaip pašėlusi“, – įspūdžiais dalijosi moteris ir pridūrė, kad popierėlį su žvaigždės autografu jau spėjo įrėminti.

– Gal M. Bellucci papasakojo, ką veikia Lietuvoje, Kaune?

– Galiu prisiminti tik tiek, kad ji minėjo Prancūzijoje besimokinančią savo vyresnę dukrą. Jos vizitas Lietuvoje kažkaip su tuo siejasi, tačiau jaudulio apimta nieko negirdėjau, tik žiūrėjau į ją. Galvoje vis sukosi: „Monica Bellucci. Čia tikrai ji“.

– Kaip klostėsi Jūsų ir aktorės dialogas, kai prisėdote nusifotografuoti?

– Ilgo pokalbio nebuvo, nes ji tikrai matė mano pasimetimą, be to, nenorėjo atkreipti ir kitų žmonių dėmesio. Gavusi autografą ir turėdama nuotrauką palinkėjau jai gero vakaro ir nuėjau.

– Ar pavyko neatkreipti aplinkinių dėmesio?

– Tik tuomet, kai M. Bellucci su dukrele išeidinėjo, kilstelėjo man ranką atsisveikindama, visi, buvę aplink, sureagavo. Padavėja paklausė, ar čia tikrai ji, susižavėjimo neslėpė ir greta sėdėjusi vyrų kompanija.

– Jūsų mėgstamiausi filmai, kuriuose vaidina M. Bellucci?

– Žinoma, kad tai – „Malena“. Taip pat visai neseniai mačiau juostą „Neatsigręžk“. Visi filmai, kuriuose ji vaidina, alsuoja moteriškumu ir kažkuo tokiu, ko apsakyti neįmanoma.

M. Bellucci – 52-ejų metų italų aktorė ir modelis, nominuota Cezario ir Auksinio gaublio apdovanojimams. Dvi dukras auginanti moteris buvo ištekėjusi du kartus, paskutinė santuoka su prancūzų aktoriumi Vincentu Casseliu iširo 2013 metais.

Italijos mieste San Džiustine užaugusi žvaigždė pasaulinės šlovės sulaukė suvaidinusi 2000 metų dramoje „Malena“. Tai juosta apie moters išlikimo siekį Antrojo pasaulinio karo metais Sicilijoje. Didelio populiarumo sulaukė ir Marijos Magdalietės vaidmuo filme „Kristaus kančia“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romas

Romas portretas
Dvi nuostabios moterys! O pamatyt šią aktorę gyvą - tikra laimė.

Dai

Dai portretas
Tai bent experience, bet saunuole kad issrisot uzkalbinti, bus ka prisiminti visa gyvenima!!

Kauniete

Kauniete portretas
Jei skaitytumet iki galo straipsnį, gal sužinotumėt kas yra Bellucci. Komentatoriai didieji!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių