Kviečia jausmingai paminėti Kovo 8-ąją

  • Teksto dydis:

Retas žmogus žino, kad kovo 8-ąją švenčiamos tarptautinės moters dienos ištakos siekia netgi antikos laikus. Šią visame pasaulyje minimą dieną restoranai siūlo nepraleisti tarp namų sienų.

Remiantis rašytiniais šaltiniais, šią dieną Graikijoje moterys reikalaudavo ypatingo savo vyrų dėmesio – kariai sugrįždavo iš mūšio lauko, kad galėtų būti su savo mylimosiomis. Šiuolaikiniai žmonės, nuolatos besisukantys savo darbų rate, turėtų pasimokyti iš senolių patirties ir šią svarbią dieną priminti mylimoms moterims, kokios jos yra svarbios.

Restorano "Bokštas" kolektyvas šia proga kviečia pasilepinti šventine trijų patiekalų vakariene skambant saksofonisto Žygimanto Skvarčevskio melodijoms.

Vakarienės pradžioje (19 val.) bus siūlomos salotos su šviežiomis figomis ir bufala sūriu. Karštą patiekalą bus galima pasirinkti iš dviejų variantų:  lašišos filė su Basmati ryžiais, žirnių  ankštimis, garintomis morkytėmis bei citrininiu grietinėlės  padažu arba kiaulienos išpjovos kepsnio, kuris bus patiekiamas kadagio dūmuose. Desertui virtuvės šefas patieks šiam vakarui kurtą "Moss green" pyragaitį.

Organizatoriai siūlo trumpai susipažinti su muzikine vakaro dalimi.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Gera proga pasveikint moteri ar mergina

nija

nija portretas
Kas ka nori tas ta svencia,o kovo 8 smagu svesti nors tu ka,gali pavadint pavasario svente,visvien smagu labai jau daug tu svenciu cia turim,o nenorit uzsimerkit ir nesveskit,niekas gi nenuteis

otto

otto portretas
Civilizuotos šalys kovo 8 nešvenčia. Ji artima tik buvusiems sovietikams, Klaros Cetkin pasekėjams.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių