„Kūrybos podiumas“ sudomino žinomus žmones

  • Teksto dydis:

Šeštadienį kaunietės, tarp jų ir žymios moterys, rinkosi į kūrybos ir mados renginį „Kūrybos podiumas“. Dieną klausiusios įdomių paskaitų ir kūrusios pačios, vakarą jos atsipalaidavo stebėdamos dizainerių Olesios Les, Dianos Rūtos Stankevičienės drabužių kolekcijų ir Rasos Rožinskienės rankinių kolekcijos pristatymus, šokėjų pasirodymus.

Šeštadienį nuo ryto iki vakaro kaunietės dalyvavo seminaruose ir kūrybinėse dirbtuvėse – sėmėsi naudingų žinių apie sveikatą, ilgaamžiškumo strategijas, gimimo datos reikšmę žmogaus gyvenimui ir mokėsi kūrybos subtilybių. Aerobikos trenerė Joana Bartaškienė įkvepiančiai pasakojo apie meilės sau ugdymą nuo pat vaikystės, judėjimo, sveikos gyvensenos svarbą gyvenime. Šmaikščiai ir įdomiai apie tai, kaip tapti kuriančiu „aš“, kalbėjo ir efektyvaus mokymosi metodus pristatė psichologas dr. Tomas  Lagūnavičius.

Renginio dalyvių gretas papildė buvusi „TV pagalbos“ žurnalistė Neringa Mažeikienė. Ji džiaugėsi, kad yra žmonių, kurie imasi organizuoti moterims skirtus edukacinis renginius. „Visos paskaitos buvo labai skirtingos ir įdomios. Buvo įdomu klausytis J. Bartaškienės, kuri kupina energijos. Žiūri į ją ir nebijai pasenti. Žavi jos noras perteikti gėrį, pamokyti moteris, kad jos siektų savo tikslų ir mylėtų save, – įspūdžiais dalijosi N. Mažeikienė. – Numerologės paskaita visoms taip pat buvo labai įdomi. Kiekviena galėjo sužinoti apie save pagal savo gimimo datą.  Psichologo paskaita taip pat buvo labai naudinga ir reikalinga.“

N. Mažeikienė kartu su kitomis dalyvėmis dalyvavo ir numerologės paskaitoje: pagal gimimo datą aiškinosi savo misiją gyvenime, galimybes, sužinojo, ką skaičiai kalba apie mūsų temperamentą, poreikius, teigiamas ir neigiamas savybes ar netgi sveikatą. Neringą nustebino daugybė atitikimų.

Vakarinėje „Kūrybos podiumo“ dalyje buvo demonstruojama D. R. Stankevičienės atostogoms skirtų drabužių kolekcija ir R. Rožinskienės rankų darbo rankinių kolekcija. O. Les renginio dalyviams pristatė šventinių rūbų kolekciją. Ypač daug dėmesio sulaukė O. Les itin originalios, drąsioms asmenybėms kurtos vestuvinės suknelės.

Renginio viešnios dainininkė Ingrida Kazlauskaitė, modelis Deimantė Andriuškaitė, renginių organizatorė Agnė Martinkėnė, žinomas kirpėjas Karolis Murauskas negailėjo gražių žodžių apie pristatytą lietuvių dizainerių kūrybą. D. Andriuškaitė teigė vertinanti lietuvių kurtus drabužius dėl jų kokybės ir patogumo. I. Kazlauskaitę labiausiai sužavėjo O. Les drabužių prancūziška elegancija. Ji prisipažino, kad savo vestuvėms rinktųsi būtent seksualią, elegantišką šiame renginyje demonstruotą minėtos kūrėjos vestuvinę suknelę. Su garsiu aktoriumi Mario Cimarro susižadėjusi D. Andriuškaitė atskleidė, kad jau turi savo vestuvinės suknelės viziją. Moteris neatmetė galimybės kažkada ir pati pradėti kurti drabužius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių