„Kūrybos podiumas“: išlaisvink savo galias

  • Teksto dydis:

Gruodžio 4–5 d. Kauno sporto halė virs kūrybos, grožio ir mados namais – čia vyks nemokamas renginys "Kūrybos podiumas". Visuomenei savo kūrybą pristatys ir profesionalai, ir nepaprastą grožį kuriantys mėgėjai. Renginyje vyks mugė, bus demonstruojamos drabužių kolekcijos. Ir, svarbiausia, renginio organizatoriai visus norinčiuosius išmokti ar sužinoti naujų dalykų pakvies į nemokamus seminarus ir kūrybines dirbtuves.

"Kūrybos podiumo" sumanytojai parengė įvairove pasižyminčią renginio programą. Pirmąją dieną, gruodžio 4-ąją, užsiregistravusieji elektroniniu paštu kurybospodiumas@gmail.com galės nemokamai pasimokyti kurti papuošalus iš karoliukų, floristines kompozicijas interjerui, susipažins su veltinio menu ir kt. Besidomintieji maisto gamyba išgirs apie maisto meną – molekulinę virtuvę.

Antrąją dieną, gruodžio 5-ąją, daugiau dėmesio bus skiriama laimingos moters sąvokai. Dailiosios lyties atstovės bus kviečiamos pasiklausyti, kokia, vyrų akimis, yra laiminga moteris. Taip pat išgirs naudingų patarimų, kaip pažadinti intuiciją ir kūrybingumą, kurie svarbūs kiekvieno mūsų kasdieniame gyvenime. Visus seminarus ir kūrybines dirbtuves ves profesionalai.

Renginyje dėmesio bus skiriama ne tik kūrybai, vidinei jausenai gerinti, bet ir grožiui bei madai: bus pristatomos šiuolaikinės mados tendencijos ir daugiau negu dešimt talentingų dizainerių kurtų kolekcijų.

Abi renginio dienas vyks mugė. Lankytojai galės ne tik įsigyti lietuvių kūrėjų darbų, bet ir pabendrauti su jais dominančiomis temomis, konsultuotis su grožio, stiliaus specialistais.

Renginyje bus išdalyti keli tūkstančiai rankdarbių žurnalų. Laukia ir kitokios rėmėjų dovanos bei staigmenos.

Mintis surengti šį kūrybos ir mados renginį organizatoriams kilo daug metų bendraujant su įvairių rankdarbių, drabužių dizaino ir kitų sričių kūrėjais. Kaunas ir visa Lietuva turi daug auksarankių, tačiau tik nedidelė dalis jų turi galimybę prisistatyti gausesnei auditorijai. Nemokamas renginys – puikus būdas suburti didžiulę kuriančių ir dar didesnę rankų darbą vertinančių žmonių bendruomenę vienoje vietoje, stiprinti jų tarpusavio bendravimą ir bendradarbiavimą.

Tai tik vienas iš šio renginio tikslų. Ne ką mažiau svarbu skatinti žmones ieškoti sau tinkamų saviraiškos būdų, padedančių atitrūkti nuo rutinos ir išlaisvinančių stiprią kūrybinę galią. Dažnas mūsų net neįtaria ją turįs, kol pabando ką nors sukurti. Tokie bandymai, nuoširdžiai stengiantis, vieną dieną gali išaugti į garsių dizainerių darbams prilygstančius kūrinius. Tad ateikite į "Kūrybos podiumą", išbandykite profesionalų siūlomas kūrybos technikas, ir kas žino – galbūt ateityje būtent jūsų darbais pasipuošę modeliai žingsniuos podiumu.

Į nemokamus seminarus ir kūrybines dirbtuves registruotis e. paštu kurybospodiumas@gmail.com, kontaktinis asmuo – Inesa Uktverienė, tel. +370 620 44 223.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių