Kur sutiksite Naujuosius metus?

  • Teksto dydis:

2018-ieji bus tokie, kaip juos sutiksite, tad pasistenkite išsirinkti tai, kas jums arčiausiai širdies, kas teikia daugiausia džiaugsmo ir paliks neišdildomų įspūdžių. Juos garantuoja Raudondvario dvaro "Oranžerijos" restoranas ir erdvus paslaugų, pramogų kompleksas "Via Baltica", Naujųjų metų sutiktuvėms parengę įsimintiną programą ir pasirūpinę išskirtine aplinka.

Išskirtinė naktis – dvare

Ar kada nors yra tekę Naujuosius metus sutikti dvare? Nevėžio kraštovaizdžio draustinio apglėbtas Raudondvario dvaras – vienas gražiausių dvarų Lietuvoje, renesanso architektūros paminklas. Šio dvaro oranžerija, kurioje įrengtas elegantiškas restoranas, yra tarsi baltas perlas šiame kultūros paveldo ansamblyje.

Dvaras ne veltui yra itin mėgstamas koncertų, festivalių, parodų, įvairių renginių organizatorių, vyksta tuoktuvių ceremonijos. Žiemos sezono metu Turizmo ir verslo informacijos centro rengiamos teatralizuotos ekskursijos po dvarą, susitikimai su Kalėdų Seneliu, edukacinės programos ir mažiems, ir dideliems, vykstančios Menų inkubatoriuje.

Prieš gražiausias metų šventes dvaras ypatingai išpuoštas. Specialios šviesų instaliacijos, Kalėdų eglė ir šviečianti karieta šią vietą paverčia ypatingos traukos objektu. Čia kasdien veikia nemokama čiuožykla. O koks Kalėdų miestelis be veikiančios cukrainės ir imbieru kvepiančios arbatos?

Grafų laikus menanti rafinuota ir jauki restorano aplinka su žaliąja oranžerijos rotonda – puiki įžanga į 2018-uosius.

Naujųjų metų laukimas tokioje aplinkoje tikrai neprailgs, juo labiau kad išskirtinį metų vakarą nuspalvins atlikėja Aistė Pilvelytė su programa "Naujųjų metų belaukiant", kurioje dainininkė kartu su vakaro svečiais tarsi skris per visą savo 20 metų turtingą muzikinę karjerą.

Dainininkė pažada savo gerbėjams puikią šventinę nuotaiką ir, žinoma, garsiausias savo dainas. Koncerte skambės gražiausi kūriniai iš A.Pilvelytės repertuaro. Restoranas jau rūpinasi gardžiais šventiniais patiekalais, bus tiekiama apelsinuose marinuota anties krūtinėlė su saldžiųjų bulvių kroketu ir uogų padažu, lašiša su vyne virtomis bulvytėmis.

A.Pilvelytė su publika labai mėgsta bendrauti ne tik dainomis, tad laukia linksmas, pozityvus ir maloniai netikėtas vakaras. Vidurnaktį – šventinis fejerverkas dvaro kieme.

Specialios šviesų instaliacijos, Kalėdų eglė ir šviečianti karieta šią vietą paverčia ypatingos traukos objektu.

Laukia legendinė grupė

Magiškos gruodžio 31-osios vakarą daugybė kauniečių ir miesto svečių trauks į erdvų paslaugų ir pramogų kompleksą "Via Baltica". Čia vilioja ne tik išskirtinė aplinka, patogus privažiavimo kelias ir pramogos, bet ir bene seniausiai Lietuvoje grojančios grupės "Studija" koncertas.

Tuoj savo veiklos 40-metį švęsiančios grupės nariai su Steponu Januška priešaky yra garantas, kad laukia linksmas, energingas vakaras, o kartu ir 2018-ųjų sutiktuvės. Ši grupė išjudina, priverčia užsimiršti ir rimčiausią publiką.

Šį talentą pasiekti klausytojų širdis ir kilnoti jų kojas grupė puoselėja nuo pat savo veiklos pradžios. Grupė laikoma viena profesionaliausių Lietuvoje, įrašyta į Lietuvos rekordų knygą kaip sugrojusi ilgiausią koncertą be pertraukos 17 val. ir atlikusi daugiausia kūrinių viename koncerte – 219. Unikalu ir tai, kad grupėje tie patys muzikantai groja nuo jos įsikūrimo.

Grupės solistas S.Januška yra daugelio konkursų laureatas ir dainų autorius. Grupėje dainuoja jauna dainininkė Edita Bodrovaitė, žinoma iš TV laidos "Lietuvos balsas".

Naujamečiam vakarui, kuris vyks restorane "Via Baltica", grupė paruošė specialią programą. Joje skambės daugelis nuostabių kalėdinių ir naujamečių dainų, išgirsite ir grupės populiariausius kūrinius ir ugningas įvairių stilių dainų versijas, kurie leis linksmai šėlti šokių aikštelėje. Naujuosius metus sutiksime su įspūdingu fejerverku.

"Via Baltica" įsikūręs strategiškai patogioje vietoje – prie Kauno, šalia greitkelių Vilnius– Kaunas–Klaipėda (105,90 km) prie PLC MEGA. Nuo Kauno centro viešbutį-restoraną pasieksite vos per 10 min.

Sezono naujiena – naujai atidaryta pobūvių salė su židiniu ir kazino iki 20 svečių, dviejų aukštų 500 vietų restoranas, 30 kambarių viešbutis bei konferencijų salės (iki 200 žmonių), pokylių salės, saugoma automobilių aikštelė, pirtis su baseinu.

Sutikime Naujuosius kartu!

Raudondvario restoranas "Oranžerija"

Gruodžio 31 d.

Atvykimas 19.30–20.00 val.

Šventinė vakarienė ir Aistės Pilvelytės koncertas.

Į kainą įeina šaltieji užkandžiai, karštas patiekalas, desertas, vidurnakčio putojančio vyno taurė, koncertas, DJ programa ir šokiai, šventinis fejerverkas.

Kaina asmeniui – 85 eurai.

Kaina žaliojoje oranžerijoje prie dviviečių stalelių 70 eurų asmeniui (dėl riboto programos matomumo).

Yra dvi atskiros erdvės didesnėms nei 10 draugų kompanijoms.

Stalelių rezervacija tel. +370 614 12 000, +370 686 82 566.

Paslaugų ir pramogų kompleksas "Via Baltica"

Gruodžio 31 d.

Atvykimas nuo 19.30 val.

Šventinė vakarienė, grupės "Studija" koncertas ir kitos muzikinės staigmenos.

Į kainą įskaičiuota vakarienė (šaltieji užkandžiai, karštas patiekalas, desertas, vidurnakčio putojančio vyno taurė), koncertas, DJ programa ir šokiai, fejerverkas.

Kaina asmeniui – nuo 60 eurų (priklauso nuo stalelio vietos).

Galime pasiūlyti atskirą erdvę didesnei nei 10 draugų kompanijai.

Stalelių rezervacija tel. +370 620 36 666, +370 656 39 311 arba e.paštu viabalticapramogos@gmail.com.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pensininkas (bet orus)

Pensininkas (bet orus) portretas
Ten, kur šiais laikais dažniausiai mane užklumpa - lovoje...

O

O portretas
koks jūsų reikalas? Kur norėsiu, ten ir sutiksiu!

...

... portretas
Bepigu Palangoje gimusiems.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių