Koncertas Kauno autobusų stotyje nustebino keleivius

Keliavusiems iš Kauno autobusų stoties ar į ją atvykusiems antradienį malonų siurprizą parengė Kauno Antano Kačanausko muzikos mokyklos moksleiviai.

Tądien stoties pastate skambėjo klasikinė muzika, kurią atliko šios mokyklos 1 - 11 klasių mokiniai. Šio koncerto metu pagrota 16 skirtingų klasikinių kūrinių, - saksofonu, akordeonu ar net fortepijonu.

„Smagu, kad mūsų moksleiviai galėjo pagroti tokioje netradicinėje erdvėje. Tai, kad jie galėjo išeiti iš savo komforto zonos, pasidalinti savo atliekama muzika su stoties keleiviais. Manau, ne tik koncerto žiūrovai, bet ir patys muzikos atlikėjai puikiai praleido laiką ir įgavo įdomios patirties”, - kalbėjo renginį organizavusi mokytoja Rita Kigienė.

„Kautros“ bendrovei pavaldi ir prieš nepilnus metus po rekonstrukcijos pradėjusi darbą neatpažįstamai pasikeitusi Kauno autobusų stotis spėjo tapti įvairių kultūros renginių bei kauniečių ir jų svečių traukos vieta. Stotyje buvo pristatytas tarptautinis Pažaislio muzikos festivalis, čia koncertavo garsus akordeonininkas Martynas Levickis bei kiti muzikai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antanas

Antanas portretas
Idėja fantastiška, koncertas puikus! Jeigu A. Kačanauskas, tai nereiškia, kad jis buvo Antanas:) Rašantiems reikėtų labiau pasidomėti kas ir kaip.

Kaunietė

Kaunietė portretas
Graži idėja!

M. Vida

M. Vida portretas
Dziaugiuosi del Kauno. Koncertas - puikus sumanymas. Stoties administracija tikrai mato daugiau ir placiau, o ne tik pelno pliusus ar minusus. Si veikla daug pasako apie administracijos pilietiska poziuri i miesto ivaizdzio formavima. Anksciau taip pat puiku buvo paziureti ir laukimo saleje surengta paroda. Linkiu graziai baigti siuos metus ir laimingu ateinanciu metu. Atsiprasau - mano kompiuteris neturi lietuvisku raidziu.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių