Improvizacijos teatras „Kitas kampas“ grandioziškai pradėjo 2018-uosius

  • Teksto dydis:

Kauniečiai ir Kauno svečiai 2018-uosius metus pradėjo kaip niekada griausmingai ir smagiai. Sausio 4 d. vienintelis profesionalaus improvizacijos teatras „Kitas kampas“ Kauno koncertų salėje „Girstutis“ surengė grandiozinį šou „Naujametinė gero humoro dozė“, kurio pažiūrėti susirinko pilna salė.

Nors teatras „Kitas kampas“ Kaune šį sezoną lankėsi jau ne pirmą kartą, visi bilietai į naujametinį spektaklį buvo išparduoti likus mėnesiui iki šou. „Kaune turime daug teatro ir improvizacijos gerbėjų, kurie mus visada pasitinka labai šiltai. Todėl, šiemet nutarėme į Kauną atvykti ir su šventiniu pasirodymu“,- sakė teatro aktorius ir vadovas Audrius Bružas.

„Tai pats didžiausias ir nuotaikingiausias „Kito kampo“ spektaklis teatro istorijoje“, - teigė teatro meno vadovas Kirilas Glušavejas. Tuo galėjo įsitikinti ir Kauno žiūrovai. Teatro „Kitas kampas” aktoriai scenoje ne tik improvizavo, tačiau ir dainavo, grojo, deklamavo eiles ir sveikino susirinkusius su naujaisiais metais.

Kita stotelė – daugiau negu 2000 žiūrovų talpinanti „Compensa“ koncertų salė Vilniuje, kur teatras savo pasirodymą surengs sausio 6 d.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

sd

sd portretas
Taip ir malsim sh...per Lietuvėlę.Zrat' to chochetsia
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių