Kinas autobusų stotyje sulaukia vis daugiau dėmesio

  • Teksto dydis:

Prieš kelias savaites organizatoriai žadėję, kad Kauno autobusų stotis taps bene geriausia vieta stebėti kiną Kaune neklydo. Pilna keleivių laukimo salė, papildomos vietos rodo, kad kauniečiams ši pramoga tiko ir patiko.

„Kai darai kažką naujo, visuomet galvoji, kaip į tai reaguos žmonės. Džiaugiamės, kad pavyko ir stotyje matome daug šypsenų, gerų emocijų. Per pirmus du seansus atėjo tiek žiūrovų, kad neužteko visiems vietų”, – kalbėjo „Kautros” marketingo grupės vadovas Mindaugas Sakalauskas.

Kol kas buvo parodyti du kino filmai – komedija „Kieti bičai” ir drama „Praradimas”. Kiti du kino seansai autobusų stotyje bus rodomi likusiais spalio trečiadieniais.

„Tikėjome kino stotyje sėkme, nes jau trečius metus mūsų autobusuose keleiviai žiūri nemokamus filmus. Stoties kinui atrinkome geriausiai autobusuose žiūrimus filmus. Manau kinas ir kelionės turi daug bendro. O jei dar gali keliaudamas žiūrėti (filmus), išvis puiku”, – kalbėjo „Kautros” atstovas. 

Vykdami tarpmiestiniais autobusais keleiviai taip pat gali nemokamai klausytis muzikos ar skaityti elektroninius žurnalus. Šie autobusai vyksta populiariausias maršrutais tarp didžiųjų šalies miestų.

Vilioja ir nemokamos vaišės

Kauniečiai į autobusų stotį užsukę žiūrėti kino nustebinami specialiais pasiūlymais. 

„Smagu prieš kino seansą stotyje girdėti tą šurmulį, matyti linksmus žmones. Prie to prisideda ir stotyje įsikūrę partneriai. Per pirmus du kino seansus partneriai vaišino kava. Kituose viena iš užkandinių pasirūpins, kad kiną būtų galima žiūrėti skaniai pavalgius”, – kalbėjo M. Sakalauskas.

Kino vakarai Kauno autobusų stotyje vyksta spalio trečiadieniais. Pradžia – 20 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NU nu

NU nu portretas
Krabiniai numetė kaulą ir patys džiaugiasi...

Nunu

Nunu portretas
Nuostabi idėja, eisim Rembo žiūrėt.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
džiaukis,kad dar ne bonžas esi,nes lazda du galus turi,ir bumerangas grįžta,ką gali žinoti....
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių