Kauno senjorams – ne tik gražios melodijos

  • Teksto dydis:

Spalio 18 d. Kauno įgulos karininkų ramovė lūžo nuo senjorų, atvykusių į meno kolektyvų ,,Guboja“ ir ,,Saulutė“ (vadovė Aleksandra-Danutė Žiedelienė) naujo dainų albumo ,,Dalinkit moterims gėles“ pristatymą.

Tai – XII-ojo festivalio ,,Gražiausiu taku“, kuris vyko pavasarį, antroji programa.

Kaip rašoma pranešime, vakaro metu skambėjo dainos, skirtos mamai, gimtinei, vaikystės prisiminimams, atliekamos 3-jų kartų atstovų – vaikų, mamų ir močiučių. Ypač daug aplodismentų susilaukė ,,Saulutės“ šeimyniniai duetai.

Koncerto vedančioji ir atlikėja Lijana Žiedelytė programą paįvairino padovanodama gausiai žiūrovų auditorijai keletą romantiškų smuiko melodijų.

Vadovė ir projekto autorė A. D. Žiedelienė, pristatydama dainų albumą, pasidžiaugė, kad savo balsus jam padovanojo net 10 profesionalių, gerai žinomų dainininkų. Tai atlikėjai, su kuriais teko dalyvauti įvairiuose respublikiniuose renginiuose bei TV projektuose.

Koncertinę programą vainikavo bendras ,,Gubojos“ bei garbės svečių – Alekso Lemano ir Viktoro Malinausko – pasirodymas. Tiek žiūrovus, tiek dainininkes maloniai nustebino Seimo narys Gediminas Vasiliauskas, kuris, skambant dainai ,,Dalinkit moterims gėles“, įteikė joms raudonų rožių žiedus. Visus atlikėjus sveikino Lietuvos Santarvės fondo steigėjas Julius Kazėnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kikiki

kikiki portretas
Kaip reikia nemylėti senjorų, kad jiems piršti suvaikėjusį Lemaną...

Rinkėja

Rinkėja portretas
Buvau koncerte, seniai bemačiau kada tiek žiūrovų...Neužteko vietos, teko stovėti...Ir džiugu, kad šis Seimo narys, jeigu reikia, pats atvažiuoja. Ir bent jau man, padėjo!

Irena

Irena portretas
Buvau koncerte Ziedelienes, dau reklamos o daugiau nieko gero, programa jos dainu nera labai grazi, yra daug geresniu ansambliu ir dainininkiu.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių