Kauno rotušėje 15 minučių dings šviesos

  • Teksto dydis:

Būrys veiklių žmonių kartu su bendrove „Adform“ ir kūrybine studija „In*Beat“ Kaunui įteiks dovaną – improvizuotą daugiau nei penkiasdešimties atlikėjų pasirodymą.

„Gruodžio 18 d. 18 val. laukiame jūsų Rotušės aikštėje, kur išvysite didžiausia intriga tapusį kalėdinį pasirodymą, – skelbia iniciatyvoje dalyvausiantis „Ugnies valdovų“ vadovas Saulius Venclauskas. – Rotušės aikštėje išvysite tokius elementus, kurie Lietuvoje dar niekada nebuvo sujungti į vieną šou. Būgnininkai – perkusininkai, gatvės šokėjai, šou baleto su ugnimi atlikėjai – tik dalelė visos staigmenos“.

Dar didesnę mįslę užmina kalėdinės staigmenos iniciatorius Mindaugas Ganusauskas, prasitardamas, jog Kauno rotušėje net penkiolikai minučių dings apšvietimas.

„Kiekvienais metais parduotuvės vis anksčiau primena žmonėms apie artėjančią Kalėdų karštinę. Visas dėmesys nukreipiamas į materialius dalykus - lentynose išsidėlioja dovanų rinkiniai, blizgantys žaisliukai bei spalvotos lemputės. Žurnalai pateikia patarimus, kaip išrinkti geriausią dovaną savo draugams ir artimiesiems. Vis tik svarbiausia yra ne materialios dovanos, o jausmai ir žmonių artumas. Šiuo renginiu norime įteikti Kauno miestui ir miesto svečiams nuoširdžią dovaną“, – tvirtina renginio sumanytojas M. Ganusauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kaip įdomu! Lauksim

Wajeee

Wajeee portretas
kodel tiek mazai komentaru nevisprociu

Evelina

Evelina  portretas
Man tai atrodo kad bus taip papuosta pas tave namuosia kotas ir uz mestos girlendos kaip tu dabar isireiskiai
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių