Halės skliautai aidėjo nuo žinomų dainininkų balsų

  • Teksto dydis:

Praeitą šeštadienį - gruodžio 2 dieną - Kaune vyko itin daug renginių, kuriuose netrūko lankytojų.

Legendinė Kauno sporto halė taip pat sulaukė gausaus lankytojų būrio. Čia vyko koncertas „Senos dainos - geros dainos“, į kurį rinkosi populiariųjų dainų gerbėjai. Koncertą pradėjo Romas Dambrauskas. Jo elegantiška scenos laikysena, žinomos ir mielos dainos leido mėgautis pasirodymu.

Antroji scenoje, pakvietus vakaro vedėjui Viliui Kaminskui, pasirodė grupė „Nerija“. Daugeliui kilo klausimas, kas dabar yra „Nerija“, kai ansamblį paliko daug žymių dainininkų. Ogi tai buvę ir išlikę „Nerijos“ muzikantai, perėmę ir dainininkų funkcijas. Tai Aleksas Kastanavičius, Egidijus Jovaiša, Algirdas Lukšys. Scenoje liejosi visiems gerai žinomos  „Nerijos“ repertuaro dainos. Dainos skambėjo ne blogiau nei atliekamos žinomų atlikėjų. Tą puikiai atspindėjo žiūrovai, kartu dainavę ir šokę pasirodymo metu.

Vėliau koncerto vedėjas į sceną pakvietė Ingą Valinskienę. Ši atlikėja, dar tik ryte sugrįžusi iš savo rezidencijos Kipre, atvyko tiesiai į Kauną. Jos repertuaras buvo kiek lyriškesnis, „moteriškesnis“. Dėl to žiūrovai ne tiek šoko, kiek apdovanojo dainininkę gausiais aplodismentais. Tačiau kai pasirodymo pabaigoje suskambėjo „Žvaigždė“ – halėje sėdėję žiūrovai pradėjo šokio žingsniu skrieti po visą salę ratu.

Koncertą baigė Ovidijus Vyšniauskas. Jam dainuojant halėje prasidėjo siautulys. Na, o skambant paskutinei  Ovidijaus dainai „Kur bėga Šešupė“ visa halė darniai atsistojusi sudainavo šią dainą kartu.

Koncerto organizatoriai „ATM kompanija“ sulaukė daug padėkos žinučių. Žmonės dėkojo už puikiai praleistą laiką, teisingą renginio koncepsiją, gerai parinktus atlikėjus bei technines koncerto priemones.

Kitas „ATM kompanijos“ renginys – Naujųjų metų sutikimas Kauno sporto halėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių