Kauno dramos teatre – vyrai su aukštakulniais

Trečiadienio vakarą Nacionalinį Kauno dramos teatrą okupavo projekto  „Baltijos šalių dienos“ tarptautinis grožio renginys „1923“.

Organizatoriai į renginį atvykusius svečius pasitiko žaismingai – pasipuošę tą laikmetį atitinkančiais galvos apdangalais. Tiesa, ir patys žiūrovai neliko abejingi vakaro temai – savo plaukus slėpė po skrybėlėmis.

Teatralizuotame vaidinime buvo pristatytos aprangos tendencijos, vyravusios maždaug prieš 100 metų. Čia drabužių kolekcijas bei aksesuarus pristatė ir svečiai iš užsienio šalių – Suomijos, Latvijos ir Estijos.

Estai demonstravo kolekciją vyrams. Modeliai žingsniavo apsiavę aukštakulnius. Ši kolekcija šokiravo Estiją, o lietuviams paliko neišdildomą įspūdį.

Teatralizuotame vaidinime dalyvavo ir patys organizatoriai – Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro kolektyvas ir centro direktorė Laimutė Anužienė.

Renginio tema pasirinkta neatsitiktinai – būtent 1923 m. buvo pradėtas statyti pastatas, kuriame dabar yra įsikūręs Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

be žodžių

be žodžių portretas
Idėjinis bei vertybinis nesusipratimas, katalikiškų vertybių grimasa.Naudojimasis kitų darbais bei iškiliais vardais savanaudišku tikslu, arogancija ir visiškas "suskystėjimas", pradedant nuo "katalikiško dizaino, makiažo" iki darbuotojų vaikų darželio - rezultatai to, kai vos ne pensinio amžiaus damutė L.Anužienė apgina soc.mokslų daktaro disertaciją... "Pirmosios vietos sinagogose" ir ekspansyvus sektantizmas Kauno senamiestyje- jos veikla.Gėda!

nežinau

nežinau  portretas
kaip jums, o man bjauru
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių