Kauniečiai plūdo į masinį pikniką

Kaune esančių parkų ir žaliųjų erdvių pavydėti gali ne vienas miestas. Tačiau dauguma kauniečių lyg kuklindamiesi, lyg gėdydamiesi jomis naudojasi labai senoviškai – pasivaikščiojimams ar šunų vedžiojimui.   Užsienyje gyvenimas parkuose virte verda visą parą su žaidimais, piknikais ir laisvalaikiu.

Smagu, kad  kauniečiai „Gardėsio” kepėjai jau šeštus metus budina miestiečius ir kviečia juos į masinius piknikus prie Kauno pilies.

Šie metai - ne išimtis. Kauniečiai plūdo į pilies papėdę, organizatoriai juos vaišino savo kepiniais.

Kauniečiai galėjo užsiimti daugybe žaidimų ir net prie keliolikos šachmatų lentų susirungti su aštuonis kartus Lietuvos šachmatu čempionu Šarūnu Šulskiu.

Kas nebuvo pasiryžęs šiai proto gimnastikai, galėjo pažaisti ir paprastesnius žaidimus. Kauniečių stalo žaidimų klubas „World of Games“ pasirūpino, kad kiekvienas pikniko dalyvis galėtų rasti užsiėmimą. Jų laukė „UNO“ kortų, „Saboteur“ ir kiti žaidimai.

Aktyvesnio poilsio norintys žmonės galėjo pažaisti tuos pačius, tačiau didžiulius šachmatus, mini golfą ar griūvančio bokšto „Jenga“ žaidimą.

Puikią atmosferą kūrė ne tik ilgai laukta saulė, bet ir dainininkė Gabrielė Goštautaitė, alternatyvios muzikos ir naujos kartos džiazo dainininkės Vytautės Pupšytės bei gitaros virtuozo Andriaus Murencevo muzika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

wwwww

wwwww portretas
Nu jo piknikas gerai, bet ar neuzsikiso auksinio tuaLETO KANALIZACIJA, kai tokia daugybe zmoniu juo pasinaudojo. Bet gerai kad aplinkui yra krumeliu.

kaunietis

kaunietis portretas
Be pyknikų galima gerai laiką praleisti,prie Kauno marių.Tai nuostabus būna pasivaikščiojimas ir tyro oro pakvepavimas.Pratina ant kiekvieno kampo ryti,visokį mėšlą.

kaunietis

kaunietis portretas
labai gerai butu kad tokius renginius organizuotu ir bendruyomeniu centrai,kuriu Kaune yra daug .Bet matau,kad problema yra del finansavimo, juk tokia puikia diena gali praleisti visi artimi to rajono gyventiojai, taciau tokiam renginiui reikia lesu, o kiek zinau bendruomeniu centru veiklai labai priesinasi pas Meras.Yra partu,graziu vietu ,kur gali susitikti ir praleisti laika tiek vaikai tiek senjorai.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių