Kauniečiai kviečiami priimti iššūkį – 340 minučių treniruočių

  • Teksto dydis:

Sausio 21 d. šimtai sportuoti pasiryžusių gyventojų rinksis į antrą kartą Kauno halėje vyksiantį renginį „Sporto iššūkis – įkvėptas „Nike“ ir „Impuls“. Kaunas 2017“.

Skambant muzikai, o šviesos efektams kuriant energingą atmosferą vyks net aštuonios skirtingos treniruotės. Organizatoriai tiki, kad sau tinkamas treniruotes atras kiekvienas. Čia bus tiek ramesnių jogos ar pilateso, tiek ir aktyvesnių, funkcinių ir kovos elementų turinčių treniruočių.

„Metų pradžia – puiki proga pradėti įgyvendinti sau išsikeltus naujamečius tikslus. Kas pasižadėjo svorio numesti, kas daugiau kilometrų nubėgti, o kas tiesiog aktyviau sportuoti. Renginys „Sporto iššūkis – įkvėptas „Nike“ ir „Impuls“. Kaunas 2017“ yra puiki proga žengti pirmus žingsnius, išbandyti įvairias treniruotes, pažiūrėti, kas labiausiai kiekvienam tinka“, – pasakojo renginį organizuojančio S.Dariaus ir S.Girėno sporto centro vadovas Giedrius Bielskus.

Pasak organizatorių, renginio metu nuobodu nebus net ir jau pažengusiems sportininkams. Kiekvienas galės sportuoti pagal savo pasiruošimo lygį ir rinktis treniruotes, kurios juos labiausiai domina.

Norintieji ramesnių, plastiškesnių ir ramybę skleidžiančių treniruočių galės išbandyti jogą ir pilatesą. Išsitaškyti, rimtai paprakaituoti ir sustiprinti raumenis bus galima daugiau ištvermės reikalaujančiose funkcinėse, „Cardio Boxing“ ar specialiose „Nike Training Club“ treniruotėse. Energingai pajudėti dalyviai galės pagal zumbos ir šokio treniruočių metodiką. Visas treniruotes ves profesionalūs treneriai, jau ne vienam padėję pasiekti sau išsikeltus iššūkius.

„Viskas, ko reikia dalyviams, – ateiti su sportine apranga ir atsinešti kilimėlį. Jei nežinote, kokios treniruotės ir krūvis jums tinka labiausiai, kvalifikuoti treneriai padės jums apsispręsti. Pasirūpinsime, kad dalyviai turėtų vandens, įrengsime poilsio zonas norintiesiems pailsėti ar tiesiog laukiantiesiems kitų treniruočių. Viso renginio metu treneriai mielai atsakys į dalyviams kylančius klausimus. Norintiesiems atliksime ir nemokamus kūno masės analizės testus. Po treniruočių dalyviai galės nusiprausti po dušais“, – pasakojo G.Bielskus.

„Sporto iššūkis – įkvėptas „Nike“ ir „Impuls“. Kaunas 2017“ vyks sausio 21 d. Kauno sporto halėje. Įvairaus intensyvumo treniruotės vyks nuo 10 iki 17 val. Tikimasi sulaukti daugiau kaip pusės tūkstančio aktyvių ir sportu užsidegusių kauniečių.

Bilietus platina bilietai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių