Kaune gerbėjų širdis ir vėl suvirpino A. Bocelli

Šeštadienio vakarą kauniečius šildė vienas žinomiausių Italijos tenorų Andrea Bocelli. Nors atlikėjas Kaune koncertuoja ne pirmą kartą, tačiau ir šįsyk romantikos mėgėjai užpildė visą „Žalgirio“ areną.

Po daugiau kaip dviejų metų į Kauną sugrįžęs A.Bocelli klausytojus vėl džiugino dievišku balso tembru ir romantinėmis dainomis. „Jei Dievas dainuotų, jo balsas būtų panašus į Bocelio“, – yra pasakiusi kanadiečių atlikėja Celine Dion. Panašu, kad šį pasakymą galima pritaikyti ir šiam koncertui, nes pasiklausyti garsaus atlikėjo susirinko sausakimša Kauno „Žalgirio“ arena.

Muzikos gurmanams 2017-aisiais metais neregys atlikėjas pristato muzikinį turą, kurio metu skamba garsiausios A.Bocellio dainos. Kaune publikos laukė žinomiausių operų arijos ir daug romantikos, kurias suskambėti padėjo Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras. Pastarajam dirigavo italas Marcello Rota, dainavo Kauno valstybinis choras.

A.Bocelli su pritariančia vokaliste per Giuseppe Verdi „Traviatos“ ištrauką net sušoko valsą, o žiūrovai nepagailėjo gausybės aplodismentų.

„Labai norėjau jį pamatyti. Atrodo, kad jis visą širdį atidavė mums“, – sakė į koncertą su draugu atėjusi kaunietė Jurgita.

Kitąmet sueina 20 metų nuo sėkmingiausio A. Bocelli albumo „Romanza“ išleidimo. Ta proga visai netrukus, lapkričio 18 d., bus išleista jubiliejinė albumo versija. Pirmasis „Romanza“ leidimas buvo parduotas daugiau nei 20 mln. kopijų tiražu ir iki šiol yra visų laikų komerciškai sėkmingiausias albumas Italijoje.

Visas įmanomas karjeros aukštumas pasiekusio dainininko įrašų iš viso parduota daugiau nei 80 mln. A. Bocelli yra pelnęs „Pasaulio muzikos (WMA)“, „Auksinio gaublio“, „ECHO“, „Britų klasikinės muzikos“ ir daugybę kitų apdovanojimų. Už gyvenimo pasiekimus įamžinto Holivudo šlovės alėjoje A. Bocellio vardu yra pavadintas paplūdimys Italijoje.

Jaunystėje dainavęs baruose ir restoranuose, šiandien jis koncertuoja monarchams, popiežiams, prezidentams ir tūkstantinėms žiūrovų minioms prestižiniuose operos teatruose, didžiausiose arenose bei tokiuose renginiuose kaip Turino olimpiados uždarymas, NBA visų žvaigždžių savaitgalis ar UEFA Čempionų lygos finalas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O dar,

O dar,  portretas
Jadze - Dzazu,atvaziuoja iš padilbų užgieda...Kokio dar jaunimo truksta? A?

okupuotam

 okupuotam portretas
Donatas MONTVYDAS,DZIAZU-PILNA ZALG ARENA SURENKA,TAI BANDYK JUOS PRALENKTI

Buvęs okupuotas

Buvęs okupuotas portretas
Rusijoje dainininkai vidut. po 60 metų (jaunų neprileidžia į TV ir arenas)....Lietuvoje irgi tas pats (Žvaguliai, Vyšniauskas, ir kiti seneliai). Iš užsienio irgi seneliukai atvyksta... Kada jaunimui užleis vietą?
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių