„Karštos vasaros naktys“ atidarė lauko sezoną „Romuvos“ kiemelyje

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą Kaune atidarytas „Romuvos“ lauko kino kiemelyje sezonas. Atidarymo vakarą kiemelyje netrūko ne tik žiūrovų, bet ir gerų emocijų bei vasariškos pakilios nuotaikos.

Kino seansas pritraukė daug lankytojų, visi bilietai buvo parduoti dar prieš filmą, o ir filmas tokiam vakarui parinktas neatsitiktinai. Buvo rodomas režisieriaus Elijah Bynum debiutinis filmas „Karštos vasaros naktys“. Filmas nukelia į karštą 1991-ųjų metų vasarą, kino juosta žavi ne tik spalvingais vaizdais, bet ir garso takeliu. Šis kino kūrinys puikiai tinka visiems, kurie nori neįpareigojančiai ir smagiai praleisti vakarą. Dar kartą pamatyti šį filmą bus galima rugpjūčio 4 dieną, vidiniame „Romuvos“ kiemelyje, įsikūrusiame Kęstučio g. 62.

Žiūrovai į seansą rinkosi gerokai anksčiau prieš filmą, vaišinosi gėrimais, kuriuos galėjo įsigyti iš kiemelyje veikiančio baro. Vakaro pabaigoje lankytojai neskubėjo skirstytis namo, dalinosi tik geriausiomis emocijomis: „Lauko kinas sužavėjo jaukia aplinka, nemaniau, kad viskas bus taip gražiai įrengta. Matosi, kad buvo skirtas didelis dėmesys kiekvienai detalei. Nuostabi patirtis žiūrėti filmą po žvaigždėtu dangumi, gryname ore. Filmas taip pat patiko, siužetas įtraukiantis, kuris priverčia viską permąstyti iš naujo, labai geras filmo garso takelis. Buvo tikrai įdomu, šilta ir smagu. Puikiai praleidau vakarą, visiems rekomenduoju.“ – po filmo džiaugėsi lankytojas Juozapas.

Iki rugsėjo 1 dienos lankytojai galės stebėti kino naujienas iš viso pasaulio po atviru dangumi, vidiniame „Romuvos“ kiemelyje. Kiekvienas lankytojas galės atrasti sau  tinkamą filmą, kadangi repertuare tikra žanrų įvairovė. Komedijų mėgėjams puikiai tiks Irano režisieriaus Mani Haghighi kūrinys „Paršas“, filmas sukels ne tik juoką, bet ir privers kitaip pasižiūrėti į „Instagram“ epochą. Drama „Maroko istorijos“ kvies kalbėti nepatogiomis temomis, su kuriomis susiduriama šių laikų Maroke. Filmas projekto „Scope 100“ metu išrinktas labiausiai patikusiu europietišku filmu. „Kaip pakabinti nežemišką paną?“ patiks ne tik pankroko gerbėjams,  bet ir visiems norintiems prisiminti paaugliškas aistras, aštunto dešimtmečio Londoną ir ateivius.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dzukas

Dzukas portretas
Druskininkuose jau senai rodomi vakarais lauko filmai-o Vilnius ir Kaunas tik dabar nukopijavo...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių