A. Kaniava kauniečiams koncertuos Pažaislyje

  • Teksto dydis:

Liepos 20 d. Pažaislio vienuolyne ilgai ruoštą programą kauniečiams pristatys Andrius Kaniava ir grupė. 

Kol kas ši programa buvo pristatyta Vilniaus publikai. O šįkart dainuojantis aktorius kvies pasiklausyti atnaujintos koncertinės programos Kaune, kur pasirodys su savo koncertų bendražygiais – kompozitoriumi Sigitu Mickiu (fortepijonas) ir Aleksandru Ten (gitara).

Daugelis A. Kaniavos gerbėjų aktorių pamilo ne tik kaip asmenybę iš teatro, tačiau kaip ne vienerius metus koncertuojantį bardą. Nors pats savęs nėra linkęs vadinti bardu, tokio pobūdžio koncertuose ir festivaliuose jis puikiai atpažįstamas ir pripažįstamas. 

Atlikėjas yra išleidęs tris albumus. Kartu su grupe „Origami“ išleido albumą „Atšilusi musė“ (2003 m.), 2009 metais pristatė albumą „Antikvariatas, o 2014 m. metais kartu su sunkiosios muzikos orkestru „Musė“ pristatė albumą „Musė“.

Nepailstantis kūrėjas siūlo nuoširdžiai pasibūti ypatingoje erdvėje – Pažaislio vienuolyno karietų aikštėje, į kurią kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ ir svetingumo kompleksas „Monte Pacis“.

Koncertų ciklas „Pažaislio Liepų alėjos vakarai“ leis pajusti gamtos bei ramybės pulsą, pailsėti ne tik fiziškai, bet ir dvasiškai, praturtėti ir atrasti Gerovę muzikoje.

Esant lietingam orui, organizatoriai kviečia pasirūpinti apsauga nuo lietaus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių