Kalėdinė mados mugė sukvietė Kauno stileivas

  • Teksto dydis:

Jau šį savaitgalį, gruodžio 9-10 dienomis, Kauno „Žalgirio" arenoje vyksta žinomiausia kalėdinė mados mugė „Fashion bazaar“.

Mugėje dalyvauja daugiau kaip 150 dalyvių: įvairūs stilių ir kokybę simbolizuojantys prekės ženklai, dizaineriai, aprangos, aksesuarų, interjero detalių kūrėjai, kosmetikos gamintojai. Renginys sukvies visus Kauno stileivas kartu pasiruošti gražiausioms metų šventėms.

„Iki gražiausių metų švenčių liko visai nedaug, todėl tie, kurie dar nespėjo joms pasiruošti, turėtų suskubti ir apsilankyti kalėdinėje „Fashion Bazaar” mugėje. Čia lankytojai atras mielų namų interjero ir šventinio dekoro detalių, galės įsigyti originalių bei kokybiškų drabužių ar aksesuarų sau arba nustebinti savo artimuosius šiltomis ir stilingomis dovanėlėmis. Smagu bus ir tiems, kurie į mugę atvyks neketindami nieko pirkti, o tiesiog pasidairyti, susipažinti su įvairiais kūrėjais ar pasikrauti teigiamos energijos gražiausioms metų šventėms”, – renginį pristatė organizatorė, dizainerė ir UAB „Inži Group” vadovė Ingrida Rutkauskaitė–Naujokė.

Organizatorė teigia, kad „Žalgirio“ arenoje „Fashion bazaar” mugė vyksta jau ne pirmą kartą ir pabrėžia jog šis renginys kasmet pritraukia vis didesnes minias ne tik lankytojų, bet ir dalyvių: įvairių drabužių ir aksesuarų kūrėjų, dizainerių, mados namų. Jų mugėje šiemet bus daugiau nei 150.

Originalius ir elegantiškus aksesuarus pristato „ANNA KRUZ”, „René Deco”, „Dovilė Dagė jewelry & accessories” ir „Barbarella” papuošalų kūrėja iš Minsko, o jungtiniame „Kristina Goes West” ir „Bagology London” stende lankytojai galės įsigyti populiarių „KGW Private Label” aksesuarų bei išskirtinio dizaino odinių „Bagology” rankinių ar kuprinių. Mugėje dalyvauja ir lietuvių pamėgti drabužių kūrėjai: „RUDNĖ”, „LYLI by Lilija Larionova”, „Kristi Andress”, „MOLČI”, „Evalore” ir kiti. Čia taip pat galima rasti ir jaukių smulkmenų namams, grožio priemonių bei išskirtinių, prabangių kvapų namams.

Šventiniame „Fashion bazaar” renginyje veiklos netrūksta ir mažiausiems mugės lankytojams. Prie kalėdinės eglės jų laukia Kalėdų senelis, pasiruošęs išklausyti kiekvieno mažojo stileivos norus, o vaikučiai, norintys pasigražinti artėjančioms šventėms, gali pasinaudoti kirpyklos „CUT CUT” paslaugomis ir nemokamai apsikirpti ar susišukuoti.

Nemokama „Fashion bazaar“ kalėdinė mados mugė vyksta jau šį savaitgalį, gruodžio 9 d. 10-17 val. ir gruodžio 10 d. 10-15 val. Kauno „Žalgirio“ arenoje. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

......

...... portretas
Baisu žiūrėti į tuos madistus.Nemato manau jie save iš šono .Kikimaros kažkokie.Pirmiausia žmogus turi būti žmogumi,tada tie skudurai visai nesvarbu .

nu

nu portretas
pavydnike cha

Zina

Zina portretas
Čia sukvietė (stileivu valkatas...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių