Jaunieji kauniečiai šventė „Futboliuko Kalėdas“

Kaune ketvirtą kartą suorganizuotas jau tradiciniu tapęs  ikimokyklinukų renginys „Futboliuko Kalėdos“.

Pačios linksmiausios šypsenos, patys gražiausi įvarčiai, patys šilčiausi apsikabinimai ir linkėjimai! Ir visa tai - Nacionalinėje futbolo akademijoje, švenčiant šių metų „Futboliuko Kalėdas“. Šis renginys kasmet sulaukia vis didesnio Lietuvos darželinukų susidomėjimo. 450 vaikų, apie 600 jų tėvelių, 160 pedagogų iš 56 Lietuvos ikimokyklinių įstaigų šventė kartu!

Sulaukta svečių iš Marijampolės, Visagino, Ukmergės, Biržų, Druskininkų, Radviliškio, Panevėžio, Alytaus, Varėnos, Jonavos, Kalvarijos, Kėdainių ir 38-ių Kauno darželių.

Tai puikus bendradarbiavimo tarp pedagogų ir šeimų pavyzdys, kuomet savaitgalį suburiamas toks skaičius vienminčių, besistengiančių dėl vaikų. Toks darbas neša didelę pridėtinę vertę - vaikų sveikatą, norą bendrauti, šeimų norą aktyviai leisti laiką ir mylėti savo vaikus.

Renginio organizatoriai – Respublikinė ikimokyklinio ugdymo kūno kultūros pedagogų asociacija (RIUKKPA), kurios šūkis – „Mes dirbame vaikams“. Ištikimiausi pagalbininkai ir partneriai – Masinio futbolo asociacija. Turėdami puikius partnerius, kurie mumis pasitiki, galime nuveikti tikrai daug. Renginio koordinatorė – Daiva Statkevičienė, Kauno lopšelio darželio „Ąžuoliukas“ kūno kultūros pedagogė ekspertė.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių