Į „Žalgirio” areną grįžta didžiausias automobilių sporto renginys

  • Teksto dydis:

Balandžio 13 d. Kauno „Žalgirio” arenoje vyks didžiausias automobilių sporto renginys uždaroje erdvėje – „Arena Motor Show 2014”.

Tai unikalus sporto šou, kuriame žiūrovai turės galimybę pamatyti „driftui” paruoštus mums puikiai pažįstamus „Nissan”, „Lexus”, „BMW” bei kitų markių automobilius. Varžybose pasirodys 16 geriausių Europos „drifterių” su įspūdingais bolidais, kurių variklių galia nuo 400 iki 1000 arklio galių. Taip pat žiūrovų lauks naujų automobilių prezentacija ir įspūdingas „Tuning Show“, kuriame bus pristatomos naujausios automobilio „tiuningo“ mados ir tendencijos.

Įspūdingiausias renginio faktas neabejotinai yra tas, kad vienu metu po „Žalgirio“ arenos stogu bus net 9 tūkst. arklio galių, o kraują stingdančiu reginiu žada tapti garsiausių Lietuvos ralio automobilių ir motociklų pasirodymai bei netikėtos tarpusavio kovos.

Pasirodymų metu bolidų vairuotojai demonstruos šoninio slydimo įgūdžius, tuo pačiu stengdamiesi trasą įveikti kuo gražiau ir tiksliau. Renginio pabaigoje kiekvienas žiūrovas galės išsirinkti savo favoritą, o nugalėtojas laimės 15 tūkstančių litų piniginį prizą.

Praėjusių metų kovą Kauno „Žalgirio” arenoje įvyko pirmasis uždarų erdvių „slydimo šonu“ šou, sulaukęs didelio žiūrovų dėmesio. Trijų valandų trukmės renginyje buvo galima išvysti ne tik siautėjančius „drifto“ automobilius, bet ir kitų automobilių sporto šakų atstovus. Šį kartą bus dar garsiau, greičiau ir galingiau!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių