Gerbėjų prašymu – pakartotinis scenos virtuozų koncertas

  • Teksto dydis:

Koncertų cikle „Pažaislio liepų alėjos vakarai“ – dar vienas gyvos muzikos koncertas. Po anšlaginių dešimtmečio koncertų su Sauliumi Petreikiu vietoje niekada nestovintis Domantas Razauskas parengė naują programą su grupe „VOS VOS“, su kuria planavo pasirodyti Pažaislyje.

Tačiau organizatoriams sulaukus daugumos žiūrovų skambučių ir laiškų su prašymu pakartoti jubiliejinį dešimtmečio koncertą, D. Razauskas ir S. Petreikis sugrįžta su šia programa. 

Multiinstrumentininkas, trimitininkas, pasaulio muzikos kūrėjas, improvizatorius S. Petreikis ir poetas, dainų autorius, scenos maištininkas D. Razauskas kartu scenoje muzikuoja jau dešimt metų. Du talentingi menininkai per dešimt metų sugrojo šimtus koncertų Lietuvoje, Europoje ir kitapus Atlanto.

Nei vienas šių koncertų nesikartojo. Nuolatinis savęs sukūrimas ir atradimas scenoje improvizuojant – esminis Sauliaus ir Domanto kūrybos principas. Į koncertą kviečia „Geros muzikos ekspertai” ir Svetingumo kompleksas „Monte Pacis”.

Koncertų ciklas „Pažaislio Liepų alėjos vakarai“ kviečia pabūti unikalioje aplinkoje ir pajusti gamtos bei ramybės pulsą, pailsėti ne tik fiziškai, bet ir dvasiškai, ar net praturtėti ir atrasti gerovę muzikoje (esant lietingam orui, organizatoriai kviečia pasirūpinti skėčiais ir apsauga nuo lietaus). Prieš koncertus žiūrovai galės pasigrožėti naujausiais automobilių „Mercedes-Benz“ modeliais.

Liepos 26 d. 19 val. Pažaislio vienuolyno Karietų aikštėje, surinkę geriausias per dešimtmetį sukurtas dainas, scenos bičiuliai pakartos programą, apie kurią dauguma kalba iki šiol.

Daugiau informacijos: koncertai@bardai.lt. Bilietus platina www.tiketa.lt bei likus valandai iki renginio pradžios prie įėjimo į Karietų aikštę.

Bilieto kainos: 10 eurų, 12 eurų, 15 eurų (prie staliukų su aptarnavimu).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių