Gatvės muzikos diena artėja: ieškomi muzikantai ir savanoriai

Gatvės muzikos diena (GMD) jau devintą kartą sugrįžta į Kauną. Šių metų šventės šūkis – „Su meile Muzikai!“, todėl šventę organizuojantys Vilniaus universiteto Kauno fakulteto (VU KnF) studentai gegužės 20-tą dieną kviečia visus dainuojančius, šokančius ir mylinčius muziką kauniečius prisijungti prie šventės.

„Visa GMD komanda yra pasirengusi šventės dalyviams ir savanoriams užtikrinti širdžiai mielą atmosferą ir gausybę teigiamų emocijų“, – teigia renginio koordinatorė Diana Sutkutė, VU KnF kultūros vadybos studentė. Registracijos formą muzikantai kviečiami pildyti internetiniame GMD puslapyje

Balandžio 1-ąją prasidėjo savanorių registracija. GMD organizatoriai ieško veržlių, atsakingų ir negalinčių gyventi be muzikos savanorių, kurie padėtų šventės metu ir gegužės mėnesį galėtų dalyvauti  trijuose  privalomuose susirinkimuose. Savanorių registracijos formą galite pildyti čia.  

Per šventę savanorius, muzikantus bei svečius pasitiks ne tik muzikos garsai. Nuotaiką pakels ir renginio mecenato „Intermedix“ pramogos bei bendras sąspietis („flashmob“ – angl.). Mažuosius muzikos gerbėjus džiugins „Muzikos karalystė“ VU KnF Liepų kiemelyje (Muitinės g. 8).

GMD šventės svečiai „Intermedix“ scenoje (Rotušės a. 19) kartu su Vaidu Baumila sukurs bendrą muzikinę improvizaciją „Drum2Gether“. Vakare „Adform“ kiemelyje renginio dalyviai bei svečiai šoks ir dainuos kartu su ne vienus metus GMD Kaune ir projekte „X Faktorius“ dalyvavusia grupe „Only Once“, o dūzgės tęsis Kauno naktiniame klube „Anna Mesha“. 


Šiame straipsnyje: Gatvės muzikos diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

trintukams

trintukams portretas
test
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių