Fondas dovanojo pirmokams jau dešimtą knygelę

  • Teksto dydis:

Aurelijos Makūnienės labdaros ir paramos fondas džiugina Kauno rajono vaikus ne tik labdaros akcijomis, renginiais, bet ir įdomiomis knygomis.

Kauno rajono savivaldybės bibliotekoje pirmadienį atidaryta šio fondo išleistos poetės Violetos Palčinskaitės eilėraščių knygelės „Karalius pamiršo raidyną“ iliustracijų paroda.

Spalvingą knygelę, prie kurios leidybos prisidėjo Marija Kuktorienė, Alvyra Čičinskienė, Irena Marcinkevičienė, Irena Stančiauskienė, Neringa Kartanaitė ir kitos aktyvios fondo savanorės, pirmieji gavo Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazijos pirmokėliai, o vėliau – ir kiti Kauno rajono vaikai.

Tai jau dešimtoji A. Makūnienės fondo knyga pirmokams. Šiemet knygelei iliustracijas piešė dailės  mokytojos Zinos Dimšienės vadovaujami Raudondvario gimnazijos moksleiviai. Fondo vadovė dėkojo mokiniams, jų mokytojams, savanoriams, visiems, prisidėjusiems prie spalvingos knygelės gimimo.

Naująjį leidinį teatralizuotai pristatė Karalius su Karaliene ir visa kūrybinė komanda.

Renginyje dalyvavęs Kauno rajono meras Valerijus Makūnas pastebėjo, kad šiais interneto ir išmaniųjų technologijų laikais knygos vaidina labai svarbų vaidmenį – jos žadina fantaziją, kūrybiškumą, suteikia žinių ir nepakartojamų įspūdžių.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių