E. Straleckaitė-Daugėlė susilaukė pirmagimio

  • Teksto dydis:

Vasario mėnesį susituokusi šokių čempionė bei trenerė Eglė Straleckaitė-Daugėlė ir verslininkas Justinas Daugėla trečiadienį susilaukė pirmagimio.

P. Mažylio gimdymo namuose Eglė pagimdė dukrelę, praneša zmones.lt.

Prieš kelias dienas E. Straleckaitė-Daugėlė savo socialiniame tinklapyje pasidalijo nuostabiu laukimu: patį nuostabiausią moters papilnėjimą, 25-erių metų žinomos šokėjos nėštumą, užfiksavo fotografė Evelina Šumilovaitė.

"Jei ne tobulas E. Šumilovaitės gebėjimas moteris pateikti stebuklingai, viso šito nebūtų", – tuomet kukliai džiaugėsi Eglė, įkėlusi nuotrauką feisbuke, kurioje ji užfiksuota vilkinti raudona suknele ir su didele meile bei švelnumu apglėbusi savo pilvuką.

Eglė ir 27-erių metų kelių laisvalaikio vietų Kaune bendraturtis Justinas apie sužadėtuves oficialiai paskelbė sausio 28-ąją. Jos vyko Raudondvario pilyje.

Vasario 11 d. jiedu sumainė žiedus Kauno rotušėje, vėliau dar kartą susituokė per Valentino dieną saulėtoje Tenerifėje.

Žinia, kad pora laukiasi kūdikio, į viešumą pasklido birželio pabaigoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sensacija

Sensacija portretas
Kas cia per kosmine gviazda, kad be jos ne dienos.Butu jina ar nebutu, niekas nepasikeistu.Toms barskuolems reikia reklamos, o ziniasklaidai kazka parasyti.Tustybe.

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Graži miela pora susilaukė vaikelio - puiku. Vaikeliui ir mamytei sveiktos ir stiprybės. O komentatoriai "spjaudantys tulžimi " yra dvasios vargetos. Amžinai nepatenkinti....

Anonimas

Anonimas portretas
Ar mes dar mokam pasidziaugti ,ar keikiam visus ir uz viską nelaimingi ir pikti zmonės esat
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių