E. Iglesią Kaune pasitiks pilnutėlė arena – kasose liko tik 100 bilietų

  • Teksto dydis:

Jau kitą savaitę, gruodžio 2-ąją, Kaune dainuosiantis Enrique Iglesias į savo biografiją išdidžiai įsirašys dar vieną koncertą, į kurį parduoti visi bilietai. Šiuo metu kasose liko tik 100 stovimų bilietų į „Žalgirio“ arenoje vyksiantį ispanų muzikos žvaigždės pasirodymą.

Jau kitą savaitę, gruodžio 2-ąją, Kaune dainuosiantis Enrique Iglesias į savo biografiją išdidžiai įsirašys dar vieną koncertą, į kurį parduoti visi bilietai. Šiuo metu kasose liko tik 100 stovimų bilietų į „Žalgirio“ arenoje vyksiantį ispanų muzikos žvaigždės pasirodymą.

„Būsimasis pasaulinio turo „Sex And Love“ koncertas įrodė, kad lietuviai išties labai mėgsta šį atlikėją – paskutiniai sėdimi bilietai į koncertą parduoti prieš keletą dienų, o stovimų liko tik 100. Mes net mėginome su atlikėjo vadybininku derėtis dėl kelių šimtų papildomų bilietų į riboto matomumo vietas, tačiau sulaukėme neigiamo atsakymo. Tai – viskas, paskutinė galimybė pamatyti šį koncertą“, – sako jį rengiančios agentūros „Live Nation Lietuva“ atstovas Deividas Afarjancas.

Paskutinė galimybė įsigyti bilietus į E. Iglesio šou – visose „Ticketpro“ kasose ir interneto svetainėje www.ticketpro.lt.

Jau antradienį tūkstančiai dainininko gerbėjų pamatys įspūdingą sceną su ekranais ir specialiais techniniais sprendimais, kurią sudaro net trys dalys. Nuo pagrindinės scenos į žiūrovų minią nusidrieks ilga pakyla, kuri baigsis antra, mažesne apvalia scena. Vienos scenos dalies grindys bus veidrodinės.

Dar viena scena bus įrengta tarp žiūrovų – joje dalį koncerto dainų atliekantis Enrique prieš kelias dienas Dubline taip įsismagino, kad nulipęs dainavo tarp žiūrovų, spaudė jiems rankas, net kilo į arenos tribūnas, išsirinkęs vieną gerbėją pakvietė dainuoti kartu.

Šiandien paaiškėjo, kad apšildyti savo pasirodymą muzikos žvaigždė patikėjo lietuviui – prieš Enrique koncertą žiūrovus šokių muzikos ritmais džiugins vienas geriausių šalies didžėjų, „Atari“ komandos narys Ignas.

Paties dainininko viešnagės detalės kol kas neatskleidžiamos. Šį šeštadienį Enrique surengs koncertą Mančesteryje. Po jo kita stotelė – Kaunas. Ar dainininkas į Lietuvą atvyks dar šį savaitgalį ir praleis mūsų šalyje keletą dienų, kol kas nežino ir koncerto rengėjai.

Privačiu lėktuvu keliaujančio atlikėjo komanda pati rūpinasi visomis kelionės detalėmis – nuo viešbučių užsakymo iki maisto, kurį arenos užkulisiuose gamins dainininko virėjas. Kartu su dainininku atvyksta 50 žmonių komanda – muzikantai, asistentai, įgarsinimo ir apšvietimo specialistai.

Į Lietuvą E. Iglesias atvyksta, neseniai gausiai papildęs savo ir taip įspūdingą apdovanojimų kolekciją. Mėnesio pradžioje laimėjęs dvi MTV Europos apdovanojimų statulėles, praėjusią savaitę Enrique pelnė tris „Latin Grammy“ apdovanojimus, o šią savaitę triumfavo „American Music Awards“ ceremonijoje – čia jam skirtas mėgstamiausio metų „latin“ muzikos atlikėjo titulas.

E. Iglesio įrašai parduoti daugiau nei 100 milijonų egzempliorių tiražu, pasiekimais JAV šokių muzikos topuose jis lenkia Michaelą Jacksoną ir Prince'ą. Jam – 39-eri, pusę savo gyvenimo jis yra neginčijamas popmuzikos sekso simbolis.

Europos ture, kuris prasidėjo prieš porą savaičių, dainininkas atlieka „Bailamos“, „Bailando“, „Hero“, „Be With You“ ir kitas populiariausias savo dainas, o taip pat – jau spėjusius išgarsėti naujausio albumo „Sex And Love“ kūrinius.

E. Iglesio koncertą Kaune rengia didžiausias Baltijos šalių koncertų organizatorius „Live Nation Lietuva“, taip pat kviečiantis pamatyti ten pat vyksiantį Robbie Williamso koncertą ir šou ant ledo visai šeimai „Ledynmetis“, Vilniuje rengiamą šventinį Vienos J.Strausso festivalio orkestro koncertą, išskirtinio balso JAV dainininkės Macy Gray koncertą, kultinių didžėjų DJ Shadow ir Cut Chemist pasirodymą, šį šeštadienį vyksiantį britų topų užkariautojų „Sigma“ šou bei daugybę kitų renginių.

E. Iglesio hitai, skambantys pasaulinėse gastrolėse „Sex And Love Tour“:

„Bailando“ 

„Hero“ 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių