Bušido turnyro pristatyme Kaune – brazilo išsišokimas

“Rytoj aš jį nokautuosiu! Prisiekiu savo mamos gyvybe!“, - sušvokštė Rodrigo Mineiro ir ėmė demonstratyviai mojuoti kumščiais. Karštakošio brazilo pareiškimas pastebimai suerzino Kauno kovotojus, bet anaiptol neįbaugino.

Šeštadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiantis „MMA/KOK HERO’S WORLD SERIES ’27” turnyras neabejotinai perrašys kovos menų sporto istoriją. Pirmą kartą Kaune vykstančiame tokio masto renginyje laukiama ne tik tūkstančių žiūrovų, bet ir ryškių bušido, mišrių kovos menų bei kitų sporto šakų žvaigždžių.

Iš tolimosios Brazilijos atvykęs R.Mineiro svorio kategorijoje iki 71 kg mes iššūkį kauniečiui Mindaugui Narauskui. Pastarasis per vakar vykusį kovų pristatymą įžūlioms brazilo provokacijoms nepasidavė. Kur kas emocingiau į varžovo išsišokimus sureagavo kauniečio treneris Marius Misiūnas.

„Eik tu velniop!, - riktelėjo patyręs Kauno „Titano“ klubo treneris. - Atvykai į mūsų šalį, tad turi mus gerbti. Elkis kaip pridera!“.

Apsišaudę aštriais žvilgsniais kovotojai pasitraukė nuo televizijos kamerų, tačiau į atlapus vienas kitam nekibo. Pasiaiškinę situaciją jie paspaudė ranką ir sutarė santykių aiškinimąsi perkelti į ringą – rytoj ir paaiškės, kuris jų buvo teisus.

Kitų kovų pristatymas klostėsi kur kas ramiau. Pagrindinio vakaro mūšio tarp kauniečio Igno Baryso ir Dominico Dilono iš Anglijos anonsas apskritai panašėjo į gerų bičiulių susitikimą. I.Barysas, dėl savo triuškinamų smūgių ringe pramintas Tysonu, pasidžiaugė po ilgoko laiko grįžtąs į ringą. Tiesa, patikino, kad treniruotėse prakaitą liejo itin nuoširdžiai.

„Apie varžovą neklauskite, aš juo nesidomėjau. Viską, ką reikia pamatysiu ringe. Pasitikiu savo komanda, kuri suteiks visą būtiną informaciją. O šiaip labiau rūpinuosi savo sportine forma“, - mojo ranka I.Barysas.

Vis dėlto priešininkas į lietuvį žvelgė pagarbiai. Vargu, ar kalbos galėtų užliūliuoti bet kurį I.Baryso oponentą. Kauniečio reputacija ir rezultatai pasako daugiau nei jo žodžiai.

Aštrių ir efektingų smūgių neturėtų trūkti ir kito kauniečio Deivido Danylos akistatoje su Francisco Valderrama iš Ispanijos. Kauno „Titano“ klubo auklėtinis pasakojo visą pasirengimą praleidęs vienoje kovos menų mekų – Tailande.

„Viskas, ko noriu – tik kautis. Jei leisite, eisiu, kad ir šiandien, rytoj ar bet kada“, - ryžtu degė D.Danyla.

Šeštadienio vakarą žiūrovai išvys ne vieną įspūdingą kovotoją ne tik iš Lietuvos, bet ir iš Lenkijos, Ukrainos, Nyderlandų ir netgi Maroko. Tradiciškai jėgas ringe išmėgins ir merginos. Ukrainietė Tatjana Vozniuk mes iššūkį patyrusiai vilnietei Julijai Stolerenko.

„Galiu garantuoti, kad tokio lygio kovų renginio Kaune dar nebuvo. Žiūrovai išvys ne tik kvapą gniaužiančias kovas, bet ir kitų pramogų“, - dėstė turnyro organizatorius Donatas Simanaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jau

jau portretas
nusibodes intrigos bajeris . Sugalvotu kazka naujo.

Gedas

Gedas portretas
Palubinskas :-D :-D :-D palei lubas Palubinskas, gi "Žvaigždės" aukštai turi būti

Nieko gero..

Nieko gero.. portretas
Simonaitis matau išvis nusileido į žemą lygį. Žiūri tik į pinigus, o kur sunkesvoriai Lietuvos kovotojai tokie kaip Maslobojevas, Palubinskas...? Šitų jau nebeįperki? Net važiuoti nėra dėl ko į tokias varžybas. "Žvaigždžių" jis mat pasikvietė... :D
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių