„Baikerių naktyse“ demonstravo ištvermę

Šeštadienį į Urmo bazę traukė ne tik norintieji apsipirkti. Nemažą būrį smalsuolių priviliojo čia vykusi motociklų sporto ir pramogų festivalio „Baikerių naktys 2016“ dienos programa.

Urmo bazės galinę aikštelę nuo Pramonės prospekto pusės okupavo motociklai ir jų šeimininkai su visa tokioms šventėms būdinga atributika: odiniais drabužiais, metaliniais papuošalais, įspūdingais šalmais. Buvo ir savo plieninius žirgus papuošusiųjų dirbtinėmis kaukolėmis.

Daugiausiai dėmesio devintą kartą vykstančio renginio dienos programoje sulaukė enduro motociklų pasirodymas ekstremalioje trasoje, kur motociklai ir jų šeimininkai turėjo pademonstruoti ištvermę. Motociklininkai čia turėjo įveikti įvairias dirbtines kliūtis – rąstus, tramplinus, automobilio kėbulą ir kitas.

Renginyje buvo galima išvysti motociklų ne tik su lietuviškais numeriais. Bičiuliai baikeriai Igoris Kostinas ir Stanislavas Rasiukevičius su žmonomis į „Baikerių naktis“ atvažiavo iš Kaliningrado. „Aš čia – pirmą kartą, o mano draugas Stanislavas nuolatos važiuoja į panašius renginius Lietuvoje“, – sakė I.Kostinas, kurio odinę liemenę puošė užrašai „Kaliningrad“ ir „Doctor Igor“. „Tai – ne tik pravardė, bet ir profesija“, – paklaustas, kodėl prie jo vardo parašyta „gydytojas“, šyptelėjo I.Kostinas.

Kitas kaliningradietis – S.Rasiukevičius – sakė tokiuose renginiuose dalyvaujantis dažnai, tuo pačiu aplankąs ir savo tėvo gimines, gyvenančius Kaune. „Į Kauną atvažiuoju kasmet, dažnai – į „Bike Show Millenium“. „Baikerių naktyse“ aš jau trečią kartą. Šį savaitgalį vyksta ir tarptautinis baikerių festivalis Breste, o mes nusprendėm aplankyti Kauną. Pasirinkom šį renginį dėl to, kad jis skirtas ne tiek miesto visuomenei, kiek iš tiesų patiems motociklininkams. Jis vyksta už miesto, gamtoje“, – apie Jadagonyse vykstančią vakaro programą sakė pašnekovas.

Po figūrinio važiavimo varžybų ir enduro motociklų pasirodymo baikeriai sėdo ant plieno žirgų ir išvažiavo į Jadagonis Kauno rajone – čia vyksta vakarinė „Baikerių naktų“ programa.

Jadagonyse laukia tarptautinis „MMA Jiu-Jitsu Fight 11“ turnyras „Baikerių naktys 2016“ taurei laimėti, roko muzikos koncertas. Žiūrovai čia stebės lietuviškų ristynių klubo „Janda“ pasirodymą, galės pasitikrinti vairavimo įgūdžius motociklų orientacinio ralio varžybose. Vyks dažasvydžio turnyras, dresuotų šunų pasirodymas bei speciali vidurnakčio programa suaugusiems.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gysla

gysla portretas
ne kaimieciams toks renginys.jiems geriau jav karine technika paciupinet ha ha ha saunuoliai baikeriai!!!!

jo jo

jo jo portretas
narkata...

Stiprus vyras.

Stiprus vyras. portretas
Ereliai skraido po viena - avys buriasi draugen...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių