Atšauktas festivalio „Tai – aš“ koncertas kino teatre „Romuva“

  • Teksto dydis:

Vilniaus mokytojų namų organizuojamas tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „Tai – aš“, vyksiantis iki spalio 20 dienos, dėl techninių nesklandumų atšaukia viena iš renginių – spalio 18 dienos koncertą Kauno kino teatre „Romuva“.

Laikinosios sostinės koncerte, kuris turėjo vykti rytoj 18 val., turėjo dalyvauti Lietuvoje žinomi bardai – Vidas Petkevičius, Giedrius Arbačiauskas, Saulius Bareikis, Algirdas Klova, Vygantas Kazlauskas, italų atlikėjai Gian Luigi Ago ir Claudia Belluci bei iš Didžiosios Britanijos atvykę muzikantai Julian Dawson ir Mano McLaughlin.

„Festivalio koncertas atšaukiamas dėl techninių ir organizacinių nesklandumų“, – sakė festivalio „Tai – aš“ organizatorius Juozas Žitkauskas.

Jis pabrėžė, kad žmonės, įsigiję bilietus į šį renginį svetainėje beta.lt, turi galimybę juos atsiimti arba iškeisti į kitą renginį – festivalio spalio 20 dienos koncertą Kaune.

„Tie, kas pirko bilietus svetainėje bilietai.lt, gali juos atsiimti „Bilietai.lt“ kasose“, – teigė J. Žitkauskas.

Festivalio organizatoriai dainuojamosios poezijos gerbėjams Kaune pataria nenusiminti ir aplankyti festivalio pabaigos koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje, kuris įvyks spalio 20 dieną 18 val. Šiame koncerte dalyvaus Ieva Narkutė, Domantas Razauskas, Andrius Zalieska-Zala, Jonas Baltokas, Vidas Bareikis ir grupė „Kukumbalis“, Eglė Gelažiūtė, Ancevičiai ir draugai, Latvijos atlikėjai Laura Bicane ir Karlis Kazaks, airių muzikantas Enda Reilly, prancūzas Mathieu Touzot, ukrainietis Viktor Pašnyk ir kiti. Koncertą ves Vytautas Ulozas, o bilietus į renginį galima įsigyti bilietai.lt kasose ir renginio vietoje, likus valandai iki koncerto.


Šiame straipsnyje: renginiai KaunekoncertasRomuva

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių