Arbata ir saldainiai žiūrovams į tribūnas – smulkmena, bet maloni

Vėsų trečiadienio vakarą Lietuvos futbolo A lygos rungtynėse „Kauno Žalgiris“ žiūrovus pamalonino ne tik dramatiškai išplėštomis lygiosiomis, bet ir arbata su saldainiais.

S. Dariaus ir S. Girėno stadiono tribūnose klubo marškinėliais pasipuošusios merginos po kelis kartus per kėlinį siūlė karštos arbatos ir saldainių ištikimiems komandos sirgaliams.

„Atvėsusią rudenišką dieną iš darbo ar namų į stadioną atskubėjusius žiūrovus nusprendėme sušildyti arbata ir saldžia staigmena, – apie pirmą kartą surengtą akciją kalbėjo „Kauno Žalgirio“ futbolo komandos direktorius Eimantas Pūras. – Suprantame, kad Lietuvoje oro sąlygos nėra palankiausios žiūrovams, todėl juos norėjome maloniai nustebinti. Atrodo, pavyko nudžiuginti, nes žiūrovai išlaukė ir įspūdingos paskutinės rungtynių akimirkos.“

Trečiadienį kovingai žaidę ir neišnaudoję kelių labai dėkingų progų, du kartus kamuolį smūgiavę į Klaipėdos „Atlanto“ komandos vartų skersinį, paskutinėmis sekundėmis kauniečiai vis dėlto išlygino rezultatą.

Įvartį smūgiu galva pelnė neseniai peržiūroje Ispanijoje buvęs „Kauno Žalgirio“ komandos vartininkas Deividas Mikelionis.

Likus sužaisti po dvi rungtynes „Kauno Žalgiris“ ir Utenos „Utenis“ turi po 15 taškų, tačiau dėl prastesnio tarpusavio rezultato kauniečiai žengia paskutinėje turnyro lentelės vietoje.

Abiem komandoms liko sužaisti po dvejas rungtynes: „Kauno Žalgiris“ dar žais išvykoje su Marijampolės „Sūduva“ ir namie su Lietuvos futbolo grandu – Vilniaus „Žalgiriu“.

„Ir paskutinėse rungtynėse – tikiuosi, dar reiks auksinio taško – mes vėl pasistengsime dėl ištikimiausių žiūrovų“, – pažadėjo E. Pūras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių