„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ šokdino Pažaislio publiką

Saulėtą trečiadienio vakarą Pažaislio karietų aikštėje susirinkusius kauniečius ir miesto svečius iš vietų šokdino ir gera muzika bei nuotaika krėtė scenos padūkėlių grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“.

Autorinį pasirodymą antrą kartą šiais metais vykstančiame „Pažaislio liepų alėjos vakarų“ koncertų cikle surengę muzikantai atliko ne tik populiariausias ir klausytojų širdis jau užkariavusias dainas, bet ir pristatė naujausius kūrinius.

Tuščių sėdimųjų vietų nepalikę susirinkusieji sunkiai išsėdėjo vietoje. Linksma muzika  išjudino visus – nuo pačių mažiausiųjų klausytojų iki brandaus amžiaus sulaukusių kauniečių.  Uždainavus vieną iš populariausių grupės dainų „Į Venesuelą“, žiūrovai pakilę iš savo vietų ir iškėlę rankas kartu dainavo ir linksminosi. „Jie visada tokie linksmi, kūnas pats šoka“ – juokėsi nuo staliuko pakilusi ir pagal muziką judėti pradėjusi moteris.

Daugiau nei prieš dešimt metų įsikūrusi grupė, unikaliais pasirodymais, nuotaikingais, buitines realijas ir aburdiškas situacijas atpasakojančiais dainų tekstais sužavėję klausytojus, ir šįkart negailėjo savo energijos. Nuo polkų iki širdį draskančių baladžių, nuo dainų apie meilę čeburėkų pardavėjai iki Vilniaus miestą nusiaubusiam škvalui – grupės nariai Martynas Enčius (vokalas, gitara), Juozas Vytautas Baužys (vokalas, smuikas), Danielius Juodis (bosinė gitara), Antanas Ruzgas (trimitas), Karolis Steponavičius (būgnai), Tautvydas Jurkša (akordionas) kaip ir kiekvieną kartą žiūrovus užkrėtė savo skleidžiama nepamatuojama energija ir pasiutėliška nuotaika.

Grupės kūrybą įkvepia net patys netikėčiausi dalykai. Štai šiandien grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ publikai pristatė naujų dainų, o vieną iš jų sukūrė sulaukus daugiau nei 10 tūkst. gerbėjų jų "Facebook" puslapyje proga.

Pertraukos metu, belaukdami koncerto tęsinio, renginio svečiai atsipūtė vaikščiodami romantiškąja Pažaislio vienuolyno liepomis apsodinta alėja.

Koncertų ciklas „Pažaislio Liepų alėjos vakarai“ kviečia pabūti unikalioje aplinkoje, pajusti gamtos bei ramybės pulsą, pailsėti ne tik fiziškai, bet ir dvasiškai, praturtinti save ir atrasti gerovę muzikoje. Esant lietingam orui, organizatoriai kviečia pasirūpinti skėčiais ir apsauga nuo lietaus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių