Žadama ir nemokama „Microsoft Office 2010“ versija

„Microsoft“ jau seniai užsiminė, kad kartu su „MS Office 2010“ galutinės versijos pasirodymu, pasiūlys ir nemokamą versiją „Office Starter 2010“.

Tai gerokai apkarpytas biuro programų rinkinys namų kompiuteriams, rašo computerbild.lt.

Kompanijos viceprezidentas Chrisas Capossela šiek tik atskleidė ko vartotojai turėtų tikėtis atidarę „Office Starter 2010“. Rinkinyje tikrai bus apkarpytos populiarių „Word“ ir „Excel“ versijos su reklamomis. Jos keisis kas 45 sekundes, dažniausiai reklamuos kitus kompanijos produktus, pavyzdžiui, siūlys įsigyti mokamas „Office“ versijas. Ch. Capossela nurodo, kad jokios reklamos nebus įtrauktos į dokumentą.

“Office Starter 2010“ labiau tiks dokumentų peržiūrai nei jų kūrimui. Programomis nepavyks sukurti komentarų, automatinių lentelių, tačiau bus galima peržiūrėti ir atlikti paprastus veiksmus, pvz., rašyti tekstą. Šios detalės šiek tiek primena bandomąją „Office 2007“ versiją, kurioje taip pat galima peržiūrėti dokumentus, tačiau nėra galimybės šių redaguoti.

Kompanija „Microsoft“ tikisi, kad vartotojai išbandę „Office Starter 2010“, nusipirks pilną rinkinio versiją. Visos užrakintos funkcijos bus aktyvuotos vos susimokėjus, tad nereiks siųstis viso paketo iš naujo.


Šiame straipsnyje: Office StarterOfficeMicrosoft

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių